danusia78 07.10.05, 20:16 Hej. Czy któraś z Was zna jakieś fajne strony z odzieżą ciążową. Szukam ale nie znajduje nic specjalnego. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betk Re: Ubrania ciążowe. 07.10.05, 20:45 Ponieważ ceny ubrań ciążowych są dosyć wysokie i przybliżone - zarówno przez internet jak i w sklepach - ja polecam ciuchy z H&M, kolekacja dla kobiet w ciąży. Tylko trzeba znaleźć sklep, w którym jest duży dział z tymi ubraniami. Bluzki czy sukienki są tak uszyte, że spokojnie można je nosić po porodzie jak normalne ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: Ubrania ciążowe. 07.10.05, 20:50 Kupowałam ze stron: www.bebefield.pl/ www.happymum.pl/ www.mamaija.ig.pl/sklep/ www.supermama.pl/internetowy/index.php?cPath=23 Wszystkie 4 polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: Ubrania ciążowe. 07.10.05, 20:52 www.szafamamy.pl W ciąży nic z tej firmy nie nosiłam (została obdarowana przez koleżanki i znalazłam fajny ciucholand), ale mają rewelacyjne pomysły na ubrania do karmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjanka2 Re: Ubrania ciążowe. 07.10.05, 21:11 Fajne ciuszki na ciąże oraz po ciąży są na str www.9fashion.pl Wygodne dzięki elastycznemu ściągaczowi, starczają na całą ciąże a nawet po) Spodnie jeansowe - suuuperr!!! Ceny przystępne a przede wszystkim fasony na czasie pozdr M Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise3 Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 10:46 Przejrzalam, przed chwilke strone 9fashion. Swietne ubranka :0)) Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 OT 07.10.05, 22:00 Kocianno, obejrzałam twoją strone i jestem zachwycona) Córeczka prześliczna (moja tez będzie Lidka!!), Futrzaki wspaniałe, a przy opisie Koteczki, która odeszła zaszkliły mi się oczy....moja Misia też odeszła i była cudowna... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu HEY MAMA - zapraszam :) 07.10.05, 22:03 szyje odzież ciążową - jesli jesteś zainteresowana napisz - sprzedaje te rzeczy do 50% taniej niż w sklepach min na allegro... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: OT 07.10.05, 22:50 też zajrzałam na stronkę Lidki - słodka z niej dziewczynka i też uwielbiam kociaki - niestety swoje 2 (Pysię i Filunię) musiałam zostawić u rodziców (alergia)... Odpowiedz Link Zgłoś
agakra Re: Ubrania ciążowe. 07.10.05, 21:09 z H&M nie kupuj dzinsów z gumą bo spadają, ja musiałam sobie inne kupić, bo mnie szlak trafiał jak co chwile musialam je podciągać. Odpowiedz Link Zgłoś
mandziola Re: Ubrania ciążowe. 07.10.05, 22:22 Ha. Czyli to nie ja jestem niewymairowa tylko spodnie z H&M są do kitu!!! Faktycznie ciągle mi zjeżdżaja z tyłka. Co prawda nie jeansy a sztruksy, ale kurcze nosic jeszcze do krawca spodnie za 130 zeta???. Ja juz w tym sklepie nic ciążowego nie kupię. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
atrawi Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 00:03 Hi, hi. A ja jestem za mala na spodnie z H&M (to znaczy za niska). Wszystkie są na mnie za długie co najmniej o ok.15 cm. Pewnie że można skrócić, tylko komu się chce do 130 zł. dodawać jeszcze parę złoty i jeżdzić po krawcowych A w sklepie pt.9 miesięcy kupiłam superfajne sztruksy ze "ściągaczem" na brzucho za 119 i wystarczy je leciutko podwinąć H&My to bym musiała podwinąć chyba do kolanNo ale uczciwie mówię, że kupiłam tam fajną spódnicę, więc tak tragicznie też nie jest Pozdrawiam wszystkie mamy - i te niziutkie i te wysokie w spodniach H&M.Agata Odpowiedz Link Zgłoś
anaisia Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 08:23 Polecam www.happymum.pl - fajne ubranka i ceny do przełknięcia. A propos H&M tez miałam ich spodnie, bojówki, też zjeżdzały ale wkładałam do srodka koszulkę i trochę pomagało. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziazero Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 10:22 a wiecie gdzie mozna nabyc cos z mody biznesowej w warszawie.... koszule, spodnie na kant...... Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 10:54 Garniturki i garsonki można nabyć w większości wskazanych powyżej sklepach. Śliczne ciuszki można kupić w FORMES, ale ceny przerażają! www.formespolska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu u mnie cena za spodnie 89 zł :) allegro 08.10.05, 11:25 na razie sa 3 rodzaje spodni wystawionych przez moją firme , w pon dojda jeansy , za 2 tyg sztruksy i spodnie elegnckie w jodełke oraz kolorowe sweterki - wszystko mozna kupić na allegro taniej niz w sklepie o 30% w razie potrzeby i pytan prosze pisac na gg 8647857 albo na maila biuro@heymama.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu acha! można wygrać wyprawke dla dziecka :) 08.10.05, 11:26 kupujac nasze ciuchy można wygrać wyprawke dla dzidzi w postaci ubranek i kosmetyków!!! przygotowujemy równiez wiele atrakcjii ale to wkrótce Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja15 Re: Ubrania ciążowe. 09.10.05, 20:47 Byłam wczoraj w Happy mum na Wielkiej w Poznaniu (to za skrzyżowaniem z Garbarami - trudno mi było znaleźć, więc piszę) - ubrania mają rewelacyjne, naprawdę żałuję, że nie byłam tam wczesniej i kupiłam już parę ciuchów w h&m, takich które nie za bardzo mi się podobają. Z całego serca polecam happy mum! Kupiłam ogrodniczki - są rewelacyjne, to jedyne ogrodniczki w których nie wyglądam grubo. Odpowiedz Link Zgłoś
astrin Fajne ciuszki ciążowe w Wawie 14.10.05, 13:49 Witajcie, mam do odsprzedania rewelacyjne, eleganckie i wygodne ciuszki ciążowe: - garnitur na jesien i zimę, w kolorze grafitowym firmy SAWANA rozm. M, przed ciążą nosiłam 40/42, elegancko wygladałam w nim juz od początku, gdy przestałam się mieścić w swoje stare spodnie. Ma piękny podkrój pod biustem, że wygląda się zgrabnie i tylko wtajemniczeni wiedzieli że mam brzuszek; góra garnituru (marynarka) ma delikatny haft z ciemnej nitki, widać tylko gdy w świetle się mieni. Może być na codzień, a z dodatkami jest eleganckim strojem wyjściowym; - czarną, krótką spódniczkę ogrodniczkę firmy Torelle, rozm 40/42; elegancja i wyrafinowanie kroju podkreśla wiązanie pod biustem, dzięki któremu nie jest się pękatą beczką, a jak nie miałam jeszcze brzuszka wyglądałam rewelacyjnie; - 2 bluzki z długim rękawem (biała i ciemnozielona) i jedna z krótkim (niebieska); - nowe rajstopy czarne i beżowe; ceny do uzgodnienia zapraszam: astrin@gazeta.pl lub 0-603 911 503 Odpowiedz Link Zgłoś
paycza Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 10:53 Wlasnie kupilam fajne spodnie na allegro. Polecam (www.allegro.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia112 Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 12:17 byłam na stronie www.9miesiecy.com.pl i nawet nie mają drogo, ponieważ na Dąbrowskiego w Poznaniu mają sklep, to zaraz się tam wybiorę , bo piszą że w sklepie jest większy wybór. Bardzo podobają mi się ciuszki na www.happymum.pl ale nie mają zbyt tanio zwłaszcza góry prawie każda bluzka ponad 100 zł a zwykłe z koszulki z dzianinki ok 80 zł jak dla mnie to dużo, pozostaje jeszcze allegro,tam można trafić czasem na coś super. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 12:30 kupiłam ubranka i huppymum i 9fashion, i jednak te pierwsze są wg mnie z materiałów lepszej jakości - pewnie stąd ta różnica cenowa... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia112 Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 12:40 z 9fashion koleżanka kupiła spodnie takie z golfem i szczerze jej współczuje, ręce musi mieć zawsze wolne żeby je ciągle podciągać, może ktoś to lubi ja nie bardzo, wolę wygodę, zresztą ceny mają porównywalne z happymum, a skoro piszesz, że jakość jest lepsza...... niestety nie ma ich w Poznaniu, a ja jak nie dotknę to nie uwierzę dlatego jadę tam na Dąbrowskiego, czas pokaże .... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
s03 Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 19:40 zuzia112 napisała: > z 9fashion koleżanka kupiła spodnie takie z golfem i szczerze jej współczuje, > ręce musi mieć zawsze wolne żeby je ciągle podciągać, może ktoś to lubi ja nie > bardzo, wolę wygodę, zresztą ceny mają porównywalne z happymum, a skoro piszesz > , > że jakość jest lepsza...... niestety nie ma ich w Poznaniu, a ja jak nie dotknę > to nie uwierzę dlatego jadę tam na Dąbrowskiego, czas pokaże .... > pozdrawiam. Happymum jest w poznaniu, zobacz na ich stronie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia112 Re: Ubrania ciążowe. 09.10.05, 00:13 Dzięki ,nie spojrzałam na sklepy happymam i teaz mi głupio, chyba mi się rozum w ciąży skórczył. Dzisiaj byłam w 9 miesięcy i wg. mnie ceny mają całkiem znośne. Kupiłam spodnie w kancik za 84 zł ( zaskoczona jestem bardzo dobrą tkaniną przy tej cenie) dwie bluzki jedną chyba indyjską, a drugą z dzianinki obie ok. 50 zł. Pani w sklepie powiedziała, że jeszcze będą nowe rzeczy jesienno zimowe. Mają duży wybór w bieliźnie np. kilka rodzajów majtek od takich ogromnych gaci po całkiem fajne stringi. Ogólnie jak się chce to można coś wybrać. Po niedzieli pójdę do Huppymum mam nadzieję, że mają tam większy wybór w swetrach bo 9 miesięcy niestety swetrów jak na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 12:39 mam do sprzedania 3 pary ciążowych spodni, zapraszam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=613&w=30107522 Odpowiedz Link Zgłoś
s03 Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 19:41 elegamckie ciuszki do pracy i nie drogie znajdziecie na www.lucija.pl. bardzo polecam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lodziazero Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 21:40 wlasnie wrócilam z długiej wedrówki po miescie. powiem sczerze ze jestem załamana. chcialam znaleźć sobie jakies spodnie - dosyć eleganckie, z kantem, moze w jodełkę z jakiegoś cieplejszego materialu zeby byly na zime. to co zobaczylam zalamało mnie. w H&M same szmaty w stylu bojówki ze skarpetą na brzuch, jedynie widzialam ze koszulki bawełniane są zgrabne - chociaz bardziej cenne niż podobny asortyment w dziele kobiecym. W C&A szmaty jeszcze gorsze.... podłamałam się, ze kobieta w ciazy jest własciwie skazana na rozciagniety sfeter,, bojówki ze skarpetą na brzuch albo ogrodniczki..... koszmar..... Poza tym wybór bardzo skromny..... nie wiem, moze mam jeszcze wahania nastrojów jak to w ciazy ale dawno nie poczulam sie tak przygnebiona. Jedynie w MotherCare widzialam trzy pary spodni na kant bez tej obrzydliwej skarpety - wybór oszałamiający ale przynajmniej cos zgrabnego. Nie wiem jak wy ja jestem zalamana Odpowiedz Link Zgłoś
lodziazero Re: Ubrania ciążowe. 08.10.05, 21:44 a na stronach www.lucija.pl. jest jedna para spodni na krzyż..... wiec najpierw sobie zróbcie porzadną strone, dobrze się zaopatrzcie a potem zachwalajcie swoje wyroby......chyba mam doła Odpowiedz Link Zgłoś