hanca84 11.03.07, 10:19 Drogie kobietki czy macie zaostrzenie IBSu w czasie miesiączki? Bo ja wczoraj myslałam, że skonam... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
namuzowywana Re: Kobiece sprawy 11.03.07, 19:25 hej! ja w czasie miesiaczki mam luzny stolec, ale nigdy sie tym nie przejmowałam, myslałam ze tak po prostu ma byc... kurcze, moze to kolejny argument za tym ze mam ta przypadłość.... Odpowiedz Link
enterol250 Re: Kobiece sprawy 12.03.07, 09:40 ja mam postac zaparciowa i w czasie okresu mam pelen luz (we wszystkich aspektach), czyli objawy niejako ustepuja, ale z tego co wiem, tak maja i zdrowe kobiety. najgorzej czuje sie w srodku cyklu (brzuch jak balon, silne bole). pozdrowki. Odpowiedz Link
sis72 Re: Kobiece sprawy 12.03.07, 10:59 hej! mnie objawy nasilają się mniej więcej w okresie owulacji i w trakcie miesiączki też, gastrolog powiedział że to normalne przy ibs, zresztą w naszych zeszycikach też chyba coś o tym było... Odpowiedz Link
nikitka5 Re: Kobiece sprawy 12.03.07, 19:26 u mnie podczas okresu biegunka się nasila i to bardzo :-( Odpowiedz Link