agata19753 09.10.05, 22:06 hej, czy też wam tak puchna nogi i ręce (37tc)? Do tej pory wszystko wzorowo przebiegało, a od paru dni nogi jak banie, palce jak serdelki Poza tym już się nie moge doczekać dzidzi, ale to normalne. pozdrawiam mamusie z pierwszych dni listopada! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominika8 Re: spuchnięte nogi 10.10.05, 07:01 ja rodziłam rok tem w listopadzie, na końcówce tak starsznie mi puchły nogi, że wchodziłam w 1 parę butów. Nawet zdjęcie im zrobiłam na pamiątkę, bo wierzyć mi się nie chciało, że moje stopy mogą tak wyglądać Staraj się trzymać nogi zawsze wyżej. a jak Ci będzie bardzo dokuczać, to jest taki żel Mustelli na puchnące nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
jola261 Re: spuchnięte nogi 10.10.05, 13:01 Również jestem bardzo opuchnięta.To 36tydz.i od tygodnia na rękę nie mogę nałożyć mojej bransoletki,która zawsze była luźna.Pierścionków nie noszę od paru miesięcy.Mam jedne buty w które wchodzę ale ostatnio myślałam że nie wcisnę bo posiedziałam 3 godziny z nogami w dole.Musisz jak najwięcej leżeć.To jedyny skuteczny sposób na opuchliznę ciązową. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiolino Re: spuchnięte nogi 11.10.05, 18:53 czesc dziewczyny zazcełam 37 tydzien i przyznam ze opuchlizna moich stóp i dłoni wbiła mnie w szok!!!czytałam ze to sie przytrafia , ale zeby az tak...? Moje dłonie i nogi przypominaja cięzkie parówki.Mam wrazenie ze stopy to mam nawet z 2 rozmiary większe.Co najgorsze czasem mam tak od rana a nie po całym, forsownym dniu.Mam nadzieję ze po porodzie wszytsko wraca to do normy.Dominika8 jak to jest bo Ty juz to przerobiłas????? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe73 Re: spuchnięte nogi 10.10.05, 18:17 zaczęłam 39tc i też niestety zaczęły mi puchnąc nogi i ręce a do tej pory wszystko było ok, żadnych obrzęków. Kupiłam krem Musteli na nogi i jak jestem w domu to staram się trzymac nogi na podwyższeniu. mam nadzieje że to minie po porodzie. pozdrawiam spuchniete. Odpowiedz Link Zgłoś