Dodaj do ulubionych

BEZSENNOŚĆ

14.10.05, 04:26
Witam wszystkie przyszłe mamy, które tak jak będąc w ciąży stały się 'Nocymi
Markami". Jestem w 31 tc i zasatnawiam się jak długo jeszcze pociągnę nie
zmrużając oka. Od około 27 tc zaczęłam cierpieć na bezsenność sad Budzę się o
2 w nocy i tak mogę sobie spacerować po mieszkaniu do 6.....Macie podobne
utrapienie ze spaniem? Podpowiedzcie coś..może powinnam łyknąć jakieś
tableteczki, wypić coś ciepłego,albo zrobić cokolwiek abym nie musiała tak
stresować mojego maleństwa....P.s....śpijcie smacznie z maluszkami w
brzuszkach.."Moje myśli nad Wami czuwają"
Obserwuj wątek
    • danulka7 Re: BEZSENNOŚĆ 14.10.05, 04:47
      jak widzisz nie jesteś sama. Ja też się wybudzam ok 4-5 chociaż przed ciążą potrafiłam sapć do 11.00 z okropną zgagą Łaże, czytam, przeglądam dokumenty (spisuje co potrzebne do macierzynskiego wychowaczego itd).. ale ja się stresuje bo mi ostatnio mąż dokucza i nie chce ustępować- myszy go zjedzą crying
    • sunflower Re: BEZSENNOŚĆ 14.10.05, 04:57
      A ja nie spie, bo moj syn (2.5 m-ca) wlasnie zjadl, zmienil pieluche i zabawia
      sie w najlepsze ze swierszczem-zabawka wiszacym nad jego lozeczkiem smile).
      • m_golightly Re: BEZSENNOŚĆ 14.10.05, 11:24
        ja też budzę się ok.2 w nocy albo nie mogę w ogóle zasnąć ale nie codziennie,
        tak co drugi dzień mniej więcejsmile więc póki co nie przypominam jeszcze
        zombie... nie siadam jednak do komputera, bo wtedy to już koniec, na pewno bym
        nie zasnęła, robię sobie gorące kakao i zazwyczaj pomaga, druga opcja to
        herbatka z melisy z pomarańczą, też może poskutkować, tabletki chyba nie są
        wskazane... pzdr
    • karola_pp Re: BEZSENNOŚĆ 14.10.05, 20:54
      trzecia opcja: seksik. może to coś pomoże. mi sie całkiem nieźle po tym śpi smile
      • gonia28b Re: BEZSENNOŚĆ 15.10.05, 13:01
        Pewnie, że pomogłoby! no ale jest mały problem: jak no, hmm... "zgwałcić"
        faceta, który po całym dniu pracy pada na pysk, a nazajutrz musi wstać o 5.45
        rano??? wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka