mama31 17.10.05, 09:42 Powiedzcie, co zabrać ze sobą do porodu w klinice prywatnej na Zamenhofa w Białymstoku. Dziekuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umywalka_pentagonalna Re: PORÓD na ZAMENHOFA 17.10.05, 10:26 Ja też przymierzam się do porodu właśnie tam, i szczerze mówiąc nie wiem co mam spakować chociaż zaczynam już 35tc. Na następnej wizycie (10.11 dopiero) mamy z mężem obejrzeć salę porodową, i wtedy zamierzam wypytać o to. Moja znajoma, która miała tam cc w lipcu na moje pytanie co zabrać, stwierdziła że nic, a po chwili dodała że ewentualnie perfumy Wtedy jeszcze nie wnikałam w temat, ale myślę że po części żartowała.. Spodziewam się że nie trzeba zabierać niczego dla dziecka (ani kosmetyków, ani ubranek nawet na wyjście - dają wszystko łącznie z rożkiem), ale i tak potrzebuje się trochę rzeczy dla siebie (pewnie to samo co na standardowych listach zabiorów do szpitala, a takich na forum pełno - przejrzyj archiwum). pozdrawiam, umywalka Odpowiedz Link Zgłoś
mama31 Re: PORÓD na ZAMENHOFA 17.10.05, 15:26 Dziękuję, u mnie już prawie 37 tydz. i choć to moje drugie dziecko to zaczynam panikować. Wizytę mam 26.10 i (jak dotrwam) to wypytam na miejscu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś