aneta-84 19.10.05, 14:14 W niedziele skonczył mi się okres i dalej (juz tydzien) czuję bóle w podbrzuszu czy to też może być objaw ciaży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katia8222 Re: czy to objaw ciaży? 21.10.05, 10:29 nie poczatkow ciazy sie nie czuje praktycznie w 1 miesiacu po zaplodnieniu odczuwa sie lekkie klucie jajnikow to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
goosiaa3 Re: czy to objaw ciaży? 21.10.05, 14:55 Nieprawda! Ja pierwsze objawy czulam juz ok tygodnia po zaplodnieniu mimo ze nie wiedzialam jeszcze ze to ciaza. A oto moje wczesne objawy (teraz jestem w prawie 8 tygodniu ciazy liczac od ostatniej miesiaczki) -tydzien po zaplodnieniu opuchniete i bardzo drazliwe piersi (moga byc rowniez takie na zblizajacy sie okres) -bolace podbrzusze jak na okres, nie mialam zadnych kloc tylko bol typowo okresowy -straszliwy bol glowy ktory nawet zostal posadzony o zapalenie ucha tak mnie glowa bolala ale okazalo sie ze to boli glowa bo ciaza (przez mniej wiecej tydzien bolala) -temperatura ciala do dnia dzisiajszego 37 C -dziwny posmak w ustach taki gorzkawo-metaliczny mniej wiecej kilka dni po tym jak mial przyjsc okres -nudnosci od mniej wiecej 2 tygodni mnie trzymaja praktycznie caly dzien mimo ze nie wymiotuje -napiety brzuch -straszne zmeczenie ale poprostu straszne spalabym jakbym mogla najlepiej okolo 16 h na dobe ( teraz juz troche na szczescie mi przeszlo ale dalej czyje zmeczenie i minimum 12 h snu musze miec) I to chyba wszystkie teraz to chyba juz tylko nudnosci i powiekszajace sie bardzo piersi i powoli czuje ze rozrastam sie w biodrach tzn czyje takie dziwne niby bole w macicy tzn ani nie boli tylko jakby sie rozciagalo takie dziwne uczucie)) a i spodnie juz ciezej dopinam te obcisle Zrob test a wszystko bedzie jasne ja test zrobilam 8 dni po terminie spodziewanej miesiaczki i odrazu pokazal 2 gruge krechy, Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia79 Re: czy to objaw ciaży? 21.10.05, 15:19 Ja mialam objawy w pierwszym miesiacu po zaplodnieniu. Bol w podbrzuszu- bylam przekonana, ze to na @, zmeczenie i nabrzmiałe i naprawdę bolące piersi. W pierwszym miesiacu od zaplodnienia zrobilam tez test- pozytywny)) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: czy to objaw ciaży? 21.10.05, 21:55 jesli bóle są delikatne, to może rośnie kolejny pęcherzyk Graffa? ja tak mam czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: czy to objaw ciaży? 22.10.05, 11:42 Mnie bolal w pierwszym mieiacu brzuch jak na okres, wiec nawet nie przypuszczalam ze moge byc w ciazy.Tyle ze ty okres mialas, wiec raczej w ciazy nie jestes.Ale najlepiej zrob test.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oda80 Re: czy to objaw ciaży? 26.10.05, 02:17 Witam.. ja wlasnie dzis dostalam krwawienie - 31 dzien cyklu... Do tej pory jak w zegarku 28 dniowe cykle...Stosunek 10 pazdziernika.. wiem,z e mialam owulacje. Testy negatywne - ale podejrzewam, ze za wczesnie zrobione. mialam wiekszosc objawow wczesnej ciazy.. wrazliwosc na zapachy polaczona z mdlosciami, metaliczny posmak... obrzmiale piersi.. czeste oddawanie moczu.. Krwawienie bardzo skape, na poczatku jaskrawoczerwone.. teraz normalnej, brunatnej barwy.. spora bolesnosc... Ciaza czy nie? W piatek robie test...(( Czuje, ze poronilam.. ze to bylo TO... Odpowiedz Link Zgłoś
aaga10 Re: czy to objaw ciaży? 26.10.05, 15:44 ja też dziś dostałam @ w 59dc tydzień po zakończeniu przyjmowania luteiny na wywołannie i też miałam typowe objawy na piątek umówiłam się do gin bo powiedziała że jak po luteinie nie będzie @ to będzie dzidzia a tu dziś taki pech i też się zastanawiam co się dzieje bo jeszcze takich bóli miesiączkowych nie miałam i ten okres też jest dziwny. Już uwierzyłam że może jednak się udało tym bardziej że gin widziała na usg kółeczko które powiedziała że może być ewentualnym pęcherzykiem ciążowym więc też mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś