enia27 22.10.05, 17:41 hej. jaka jest potrzebna koszula do karmienia po porodzie? taka rozpinana do piersi czy są takie specjalne rozpinane do pasa lub do dołu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus1977 Re: koszula do karmienia 22.10.05, 17:47 Ja nabyłam taką rozpinaną,ze cyc da się wystawić..Były tez takie z nacięciami bez guzików..ale wydaje mi się,że jak się schylę to będzie wszystko widać,na razie mam tą jedna,zobaczę jak sie sprawdzi..Najwygodniej byłoby na suwak-tak mi sie wydaje, ale nie widziałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiatko1 Re: koszula do karmienia 22.10.05, 18:32 sądo kupienia takie z rozcięciami z boku na piersiach... normalnie nic nie widaćtylko do karmienia wyjmujesz pierś... Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: koszula do karmienia 22.10.05, 19:38 A chała Piersi rosną i rosną, i wyłażą z tych rozcięć jak jasny gwint, szczególnie kiedy już przestaje się w końcu nosić biustonosz przez całą dobę. Rozpinana z góry na trzy guziczki jest OK przynajmniej na początek, a potem same zobaczycie, w czym Wam będzie najwygodniej. No i potrzebne są co najmniej 3 - w szpitalu często się zmienia, bo człowiek się poci, a i podpacha czasem przemoknie czy się przemieści, w domu mleko leci bez przerwy chciane czy nie chciane, a dziecku zawsze uleje się akurat tam, gdzie nie ma podłożonej terówki... A po pół roku to ma się ich serdecznie dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: koszula do karmienia 22.10.05, 20:31 Może być bluza od piżamy, albo coś innego równie miłego, szerokiego - dopasowane bluzeczki źle się sprawdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: koszula do karmienia 22.10.05, 21:52 tak jak piszą dziewczyny najlepsze są rozpinane z rzodu te specjalne do karmienia są do kitu Odpowiedz Link Zgłoś