a82a82 02.11.05, 11:37 Napiszcie prosze jakie moga byc pierwsze objawy ciazy (w kilka dni po zaplodnieniu)!! Takie najwczesniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Pierwsze objawy! 02.11.05, 11:41 Większość objawów jest takich samych jak na @. Czyli pobolewanie podbrzusza,ból piersi,napady różego apetytu. W kilka dni po zapłodnieniu nie ma żadnych objawów to na marginesie. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
bluebeata Re: Pierwsze objawy! 02.11.05, 11:46 u mnie pierwszym objawem i to dosłownie kila dni po zapłodnieniu były chwilowe zawroty głowy, takie zamroczenie na 2-3 sekundy albo jak sie schyliłam i gwałtowniewstałam. a dopiero potem ból piersi przy najmniejszym dotyku no i rosnąć tez zaczęły Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: Pierwsze objawy! 02.11.05, 11:49 U mnie tez tuz po zplodnieniu, zaczal mnie brzuch bolec jak na okres, tyle ze piersi mnie nie bolaly.Zrobilam sie strasznie nerwowa i przy gimnastyce intensywnej brzucha, robilo mi sie slabo za kazdym razem.A i tak bylam pewna ze to miesiaczka.Teraz jestem w 20 tc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Pierwsze objawy! 02.11.05, 11:50 mi urosly piersi, potem pojawily sie mdlosci (po kilka dni, potem juz caly czas), mialam tez nonstop sennosc, zmiany nastroju wieksze niz PMS, bardziej obfity sluz. ale po kilku dniach nic ci nie wykaze a za jeszcze kilka mozesz zrobic test. Odpowiedz Link Zgłoś
a82a82 Re: Pierwsze objawy! 02.11.05, 12:14 Dzieki dzieki, bo juz sie doczekac nie moge i tak obserwuje siebie. Sexik byl dokladnie w dniu wyliczonym przez kalendarz zaplodnienia. Ale tylko raz niestety,ale za to w pierwszym miesiacu po odstawieniu pigulek. Podobno to dobrze wrozy. Narazie czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
bluebeata Re: Pierwsze objawy! 02.11.05, 12:18 życze powodzenia ale z tym to nie ma reguły, ja tez jak odstawiłam tabletki to mmyślałam, ze od razu zajdę w ciążę, a tu niestety...3 miesiące próbowaliśmy i dopiero sie udało Odpowiedz Link Zgłoś