basia1976 06.11.05, 10:12 Jak oceniacie skuteczność testów owulacyjnych, jako jednej z metod planowania płci. Czy którejś dziewczynie mimo wszystko się nie powiodło zaplanowanie płci przyszłego maleństwa? Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowka75 Re: Pytanie - testy owulacyjne 06.11.05, 10:20 Ja oceniam skuteczność t.o. bardzo wysoko. Drugi cykl na t.o. zaszłam w ciążę. Teraz ją kończę. Dodam, że były to tsty od Ewyanalityk. Moja koleżanka jest właśnie w 5 tc - również w drugim cyklu na testach owulacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
evi_1985 Re: Pytanie - testy owulacyjne 06.11.05, 11:26 ja stosowalam jeden cykl (staralam sie juz 5 miesiecy) i mimo zaznaczonej na testach owulacji do ciazy nie doszlo, wkoncu w necie znalazlam stronke obliczajaca dzien owulacji (mam regularne cykle) wiec 3 dni przed i 2 dni po owulacji codziennie staranka i wkoncu ciaza -efekt synek (potwierdzony przez dr Doeringa na 99,9%) radze nie liczyc na zadne testy, bo one nie pokazuja dokladnego terminu owulacji zycze powodzenia a tu zdjecie synka : www.baybus.net/download.php?id=9946 Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: Pytanie - testy owulacyjne 06.11.05, 11:38 nie stosowałam, bo u mnie nie było takiego sensu - owulację miałam wywoływaną, więc dokładnie wiedziałam kiedy się przytulać, no i tego efektem będzie chłopczyk Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: Pytanie - testy owulacyjne 06.11.05, 14:15 stosowałam testy owu ACON LH skuteczność poszła właśnie na spacerek w wózeczku z tatusiem ale miała być dziewczynka - przytulanko przed owu a wyszedł chłopczyk Odpowiedz Link Zgłoś
ayek75 Re: Pytanie - testy owulacyjne 06.11.05, 17:11 Ja korzystałam z testów ow. kupionych przez allegro u ewyanalityk. Udało się w pierwszym cyklu (po 7m-cach starań) i z ostatniego USG wynika że będzie chłopiec, czyli zgadzałoby się z "instrukcją" dołączoną do testów Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: Pytanie - testy owulacyjne 06.11.05, 17:14 dzieki testom mam chlopczyka i teraz coreczke u mnie testy daly 100% pewnosc Odpowiedz Link Zgłoś