asia.76 12.11.05, 14:05 Witam ! jestem w 30 tygodniu ciązy a moje piersi nic mi nie urosły ani cm ;-( . mam bardzo mały biust tylko 70B czy to znaczy ze z karmieniem moge sie pozegnac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamile Re: karmienie 12.11.05, 14:15 ilość pokarmu nie zależy od rozmiaru miseczki Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: karmienie 12.11.05, 14:28 Chyba żartujesz! Będziesz miała wystarczającą ilość pokarmu na potrzeby swojego dziecka. A poza tym łatwiej się karmi z mniejszych piersi. A zresztą jeszcze ci się mogą powiększyć po porodzie, pod wpływem ilości pokarmu. Odpowiedz Link Zgłoś
elf1977 Re: karmienie 12.11.05, 18:49 Powinnaś się cieszyć, mleko na pewno będziesz mieć, a przynajmniej nie musisz się martwić wielkimi...ja mam przy karmieniu miseczkę E - masakra) Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: karmienie 12.11.05, 18:55 He he, ja przed ciążą miałam miseczkę A, w ciąży powiększyły się do średniego B)) i zamierzam jak najbardziej karmić piersią. Karmienie nie zależy od wielkości biustu! A ponoć małymi piersiami wygodniej karmić. Odpowiedz Link Zgłoś