reni3838 17.11.05, 10:27 juz sie w nic nie mieszcze pomocy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violaa37 Re: sklepy ciażowe w Bydgoszcy? 17.11.05, 11:11 Witam...ul. Pomorska 24...również Bartodzieje, przy rynku, ulicy nie pamiętam, niestety...Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: sklepy ciażowe w Bydgoszcy? 17.11.05, 11:19 też mam ten problem na Pomorskiej 24 ciuchy sa drogie i nieciekawe, byłam w poniedziałek i w sumie mieli przede wszystkim kolekcję letnią (spodnie 150 zł, sweterek 100 zł) na Bartodziejach przy rynku - ul. Polanki - sklep zlikwidowany we wrześniu słyszałam jeszcze dobre opinie o sklepie na ul. Głowackiego (tuż przy Wyszyńskiego, na rogu) - jeszcze tam nie byłam generalnie - chyba jest nieciekawie czasami pojedyncze ciuchy ciążowe mają w sklepach dla kobiet 'puszystych' np. w sklepie na ul. Focha (niedaleko Gdańskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
violaa37 Re: sklepy ciażowe w Bydgoszcy? 17.11.05, 11:34 Kakuba, zgadzam się...do tej pory wiszą ciuchy letnie, generalnie nieciekawe, sztywne, workowate, no ale to kwestia gustu...Mam ten komfort, że obok mieszka zaprzyjaźniona krawcowa, a na Poznańskiej mają niedrogie materiały...Próbowałam też zakupy przez internet...na zdjęciach wszystko wygląda pięknie )...Jestem wybredna? Może...jednak pozostaję "przy" krawcowej...Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś