Dodaj do ulubionych

Ból jajników a ciąża

12.12.05, 22:14
Niektóre dziewczyny piszą, ze jednym z pierwszych objawów ciąży były bóle
jajników?Czy to możliwe (dlaczego jajniki miały by boleć przeciez jest już po
owulacji). A może to bolą wiązadła macicy, tylko omylnie traktowane jest to
jako jajniki?
Obserwuj wątek
    • agaka5 Re: Ból jajników a ciąża 15.12.05, 13:35
      Też bym chciała znać odpowiedź bo chciałabym zajść w ciążę i być może zaszłam
      bo pobolewają mnie właśnie jajniki i do tego co jakiś czas czuję jakby mo kto
      igłę wsadził w szyjkę. No i co to znaczy?
      • agilator Re: Ból jajników a ciąża 15.12.05, 13:45
        Hej, ja też chciałbym znać odp, bo owu miałam ale i tak po niej czuję jajniki,
        szczególnie przy seksiku... może ktoś nam podpowie, ale byłoby fajnie gdyby się
        okazało... pozdrawiam
    • anagram2 Re: Ból jajników a ciąża 15.12.05, 13:58
      Nie zgadzam się z tymi bólami jajników, że to jeden z pierwszych objawów ciąży.
      Owszem boli jakby miał przyjść okres a on nie przychodzi. I wtedy robi się test
      ciążowy. Testy są bardzo czułe i już 6 dni po zapłodnieniu wykrywaja ciążę.
      W pierwszej fazie pojawiają sie raczej skurcze nad spojeniem łonowym. I piersi
      bolą i cały czas jest się zmęczonym. Jajniki troche kłuja owszem ale nie non
      stop. Zrób test bo każda ciąża jest inna. Wtedy sie dowiesz czy jesteś w ciąży
      czy też nie.
      • agaka5 Re: Ból jajników a ciąża 15.12.05, 14:51
        Ja nie mówię o bólu jajników jako o bólu ciągłym, jest to właśnie takie kłucie
        co jakiś czas, takie pobolewanie czasami, dziwi mnie tylko fakt że mam nudności
        ale wieczorem sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka