Dodaj do ulubionych

test ciążowy

30.01.06, 19:14
Czy test ciążowy musi być wykonany rano, czy może wieczorem, jakie to ma
znaczenie? Kiedy Wy robiłyście?
Obserwuj wątek
    • simonkapl Re: test ciążowy 30.01.06, 19:20
      Ja robilam popoludniu i to jeszce w dodatku z mala iloscia moczu (bo akurat za
      bardzo mi sie nie chcialo siku, a nie moglam sie doczekac az zrobie test).W 1
      dniu miesiaczki.Dwa testy wyszly, z tym ze kreski blade, a trzeci (inny byl)
      nie wyszedl( ale naparwde mialam znikoma ilosc moczu).Pozdrawiam
    • aghatta1 Re: test ciążowy 30.01.06, 19:22
      Rano w moczu jest największe stężenie hormonu, który 'wywołujw' drugą kreskę -
      Hcg. Mocz jest z całej nocy, nie rozrzedzony napojami i trzymany kilka godzin.
      Robiłam różnie. Rano wychodzi najintensywniej.
    • arras-k Re: test ciążowy 30.01.06, 20:21
      Robiłam test w 15 dniu od owulacji po południu i pokazał dwie grube kreski. Im
      wyżej jest ciaża tym większe prawdopodobieństow, zę wynik pozytywny bedzie
      widać niekoniecznie z porannego moczu.
      • patinka6 Re: test ciążowy 30.01.06, 21:42
        Hejka...to wszystko zalezy tez od testu, sa takie ktore mozna robic o dowolnej
        porze. Wynik popoludniowy moze byc jednak przeklamany, bo hormon moze sie
        poprostu z organizmu "wyplukac" i nawet, jezeli test bedzie negatywny to Ty i
        tak mozesz juz miec w sobie zycie.... pozdrawiam cieplutko
        • nic-10 Re: test ciążowy 31.01.06, 09:32
          Dzięki Wam za odzew, robiłam wieczorem ale niestety tylko jedna kreseczka.
          Jeśli przez kolejnych pare dni nie dostane okresu powtórze test rano.
    • gosia.t1 Re: test ciążowy 31.01.06, 11:41
      ja robilam z rana, slyszalam ze tak jest podobno najlepiej no i wyszly 2 kreski
      i teraz czekam na dzidzię
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka