nat.london 30.01.06, 23:58 Chyba jestem w ciazy. .co mnie martwi to to iz nie mogę zlapac tchu wieczorami od ok 2 tyg.Co to moze oznaczac? Doslownie mam plytki oddech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmalicka21 Re: Pomozcie 30.01.06, 23:59 myśle że to normalne bo ja tez sapie jak traktor wietrz pościel chodż przed snem na spacery spij w dobrze wywietrzonym pomieszczeniu....ichyba to wszystko i dbaj żeby kataru nie mieć chyba nic innego sie nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: Pomozcie 31.01.06, 00:02 Dziękuję ..a co mogą oznaczac wyrazne,przebijające przez skórę żyły na piersiach?? Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 Re: Pomozcie 31.01.06, 00:34 mogą oznaczać cos? a chyba nic mi też wystają ale dopiero zauwazyłam kilka dni temu chyba dlatego że rosną piersi ale nie wqiem dokładnie ale czytałam w pewnej mądrej książce ze to jeden z objawów...wiec chyba wszystko jest o.k: ) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek1975 Re: Pomozcie 31.01.06, 01:01 Nie martw sie nat- objawy o ktorych piszesz sa calkowicie naturalne- mialam je w pierwszej i obecnej ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś