11.02.06, 08:20

Obserwuj wątek
    • justynek13 cos mi sie pospieszylo 11.02.06, 08:22
      jak rozroznic skorcze przepowiadajace od przygotowujacych
      u mnie dopiero 31 tc a brzuch twardnieje godzinami
      bol podbrzusza i krzyza lekki krotki kilka razy dziennie podczas tego
      twardnienia...
      to normalne jest?
      • joanna29 Re: cos mi sie pospieszylo 11.02.06, 08:58
        U mnie 29 tc i nie moge chodzić bo zaraz mnie brzuch boli strasznie. Ja do
        pracy chodzę, staram sie b. duzo siedziec. Jeden dzień sobie odpusciłam i
        zostalam w domu, ale po poludniu juz nie wiedzialam co gorsze bol brzucha przy
        chodzeniu czy bol pleców bo dniu odpoczynku. Ogolnie jednak czuje sie super.
        Brzuch mi twardnieje i robi sie duzy pod wieczór, a szczególnie jest napiety
        koło 1 w nocy, ale wynika to z faktu ze synak jest wieczorem najbardziej
        aktywny. Nawet jak ja juz spie, to brzuch mi faluje jak wzburzone morze.
    • maria70 Re: 31 tc 11.02.06, 08:46
      cześć, ja jestem w 30 tc, od 2 tygodni jestem na zwolnieiu i stwierdzam, ze
      super, jak chodziła do parcy to brzuch mailam twardy i taki niby troche bolacy,
      jak w domu jestem to duzo poleguje i brzuch jest miękki i nie mam odczucia
      kamieni. chodzisz do pracy?
      • justynek13 Re: 31 tc 11.02.06, 08:55
        tak pracuje ale na zasadzie ile mam sily, w pracy nigdy sie nie napina, a jesli
        tylko jakos gorzej sie czuje to jade do domu
        to twardnienie mialam raczej wieczorem od kilku dni
        a dzis rano sie budze i dalej pilke mam co chwile...
        • karolina988 Re: 31 tc 11.02.06, 11:06
          ja jestem w 36,ale od 3 tyg mam coraz częściej napięty brzuch,i twardnieje często-zazwyczaj po spacerze albo z nerwów dlatego staram się nie denerwować z byle czego.Bóle w krzyżu pod wieczór-jak już leżę w łóżku,kopanie jest takie że az boli,albo wydaje mi się że zaraz bokiem wyjdzie,nie dałam razy chodzić jakiś czas,ale od tygodnia jakby brzuch się opóścił,lepiej jest oddychać i chodzić,to pewnie też jakieś zwiastuny, ale na kiedy-nie wiem...
    • magda10101 Re: 31 tc 11.02.06, 14:28
      jestem 31/32 tc brzuch mój wygląda jak wielka góra i z dnia na dzień jest coraz
      większy. Chodzę do pracy i czuję się wspaniale. Siedzenie w domu to nie dla
      mnie.Pozdrawiam wszystki ciężarne.
      • jaonna1 Re: 31 tc 11.02.06, 16:01
        jestem w 31tc maleństwo waży tylko 1200 (mało) brzuch też mam mały. jestem na
        zwolnieniu, grozi mi poród wczesniejszy. w pon ide na zastrzyki na szybszy
        rozwój płuc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka