11.03.06, 21:19
zastanawiam sie czy jak powiedzieli mi juz 3 razy ze to dziewczynka czy
mozliwa jest pomylka? moze ktoras z was tak miala..ciekawi mnie to bo mam juz
dwoch synkow i wiele osob mi mowi zebym sie jeszcze nie cieszyla pomimo
zapewnien lekarza..
Obserwuj wątek
    • ania800 Re: PLEC! 11.03.06, 21:30
      mozliwesmile zalezy jak dzidzia się ułoży ja od 4-5 miesiąca przy kazdym usg a
      miałam co wizytę słyszałam dziewczynka duża dziewczynka hehehe a w 8 miesiącu
      okazało się że chłopaksmile i mama synkasmile
      • mooonia2 Re: PLEC! 11.03.06, 21:37
        tos mnie pocieszyla hehe
        • eps Re: PLEC! 11.03.06, 21:38
          Podobno z dziewczynki to zawsze się chłopczyk może zrobić w drugą stronę mało
          prawdopodobne.
      • mooonia2 Re: PLEC! 11.03.06, 21:38
        ale czy lekarz byl pewny czy mowil ze raczej dziewczynka?
        • lemur_ks Re: PLEC! 11.03.06, 21:51
          Jeśli chodzi o mnie, to mój lekarz trzy razy twierdził, że nie widzi chłopaka.
          ( usg oczywiście ) Ja jednak miałam niemal pewność ( skąd ?! ) że noszę pod
          sercem chłopczyka. I urodził się Kornel.
          pozdrawiam
          • ania800 Re: PLEC! 11.03.06, 22:20
            ja też czułam ze będzie chłopak po każydym usg mówiłam i tak bedzie Mateuszsmile

gin mówił ze będzie dziwczynka nie pytałam czy na 100%smilena 3 usg powiedział płec
            Państwo znają -dziewczynka
            w 8 miesiącu zaczal mówić że dziecko ma długie nogi ja zaczełam się smiać ze
            modelka rośnie a on zaraz zarazsmile raczej modelsmile hehe

teraz tez bym chciała chłopaczka ale czuje że w brzuszku siedzie kobietka
            zobaczymy czy tym razem się sprawdzismile
            • mmalicka21 Re: PLEC! 11.03.06, 22:34
              antosia mama była do końca przkonana że będzie miała antosia...
              a tu marysia
            • mariolka55 Re: PLEC! 12.03.06, 23:18
              ania800 napisała:

> ja też czułam ze będzie chłopak po każydym usg mówiłam i tak bedzie Mateuszsmile
              >
              > gin mówił ze będzie dziwczynka nie pytałam czy na 100%smilena 3 usg powiedział
              płe
              > c
              > Państwo znają -dziewczynka
              > w 8 miesiącu zaczal mówić że dziecko ma długie nogi ja zaczełam się smiać ze
              > modelka rośnie a on zaraz zarazsmile raczej modelsmile hehe
              >
              > teraz tez bym chciała chłopaczka ale czuje że w brzuszku siedzie kobietka
              > zobaczymy czy tym razem się sprawdzismile

a ja za pierwszym razem czułam (i chciałam kobietke)a jest synus(oczywiscie
              teraz nie zamieniłabym go na 1000 kobieteksmile)))))) a teraz czuje ze bedzie
              chłopaczek,chociaz po cichu marze ze moze jednak dziewczynka
              ja ciebie aniu pamietam ze starajacych siesmile czesto sie napotykam na twoje
              posty,takze wiem duzo o tobie i wydaje mi sie ze bedziesz miec córeczkesmile)) nie
              wiem po czym moze po tych twoich wymiotach??? ale lubie zgadywac i u ciebie
              stawiam na córesmile
    • mooonia2 Re: PLEC! 12.03.06, 10:12
      no to ja juz nic nie wiem...niby pokazywali mi zenskie narzady bylam tez w 20
      tyg na trojwymiarowym ale po tych waszych opowiesciach sama nie wiem co myslec..
      • nocek1 Re: PLEC! 12.03.06, 12:56
        Hmmm - mam tak samo - dwóch synków i teraz na połówkowym w 21 tc lekarz
        twierdził że dziewczynka - więc juz się mocno nastawiłam i mam nadzieję że jej
        jajka nie wyrosną sad - ale napewno to się dowiemy po porodzie wink
        pozdrawiam
        • kejti_82 Re: PLEC! 12.03.06, 15:00
          ...no ja sie nastawilam na chlopca, a tu w 20 tc na USG 3D pan doktor mowi,
          ze "będzie duża"...na co ja "dziewczynka???" - pan doktor "no ja tu między
          nogami nic nie widzewink". Faktycznie nic nie bylo widac, bo sama patrzylam dwa
          razy, a dzidzius sie pieknie ustawil, zeby miedzy nozki pozagladacwink Ale i tak
          mam dziwne wrazenie, ze nosze chlopakasmile))) A co naprawde bedzie, to sie okaze
          w lipcusmile Buzkakiss
        • mooonia2 Re: nocek1 12.03.06, 17:03
          no to mamy taka sama sytacje zobaczymy jak sie skonczy ale badzmy dobrej mysli...
      • mariolka55 Re: PLEC! 12.03.06, 23:19
        mooonia2 napisała:

> no to ja juz nic nie wiem...niby pokazywali mi zenskie narzady bylam tez w 20
        > tyg na trojwymiarowym ale po tych waszych opowiesciach sama nie wiem co
        myslec.
        > .

jak byłas na trójwymiarowym,na którym było widac płec to nie powinno byc
        watpliwoscismile
    • martina.15 Re: PLEC! 12.03.06, 16:11
      nie zadreczaj sie przede wszystkim

jest to mozliwe
    • kosmitka06 Re: PLEC! 12.03.06, 22:42
      U nas też już lekarz mówił 3 razy ze bedzie dziewczynka, a co bedzie tak
      naprawde? To sie okarze w maju smile
    • kasia_pyza Re: PLEC! 13.03.06, 12:09
      Oj dziewczyny! Nowa nadzieja wlała się w moje serducho! Ja w 24 i też mówią że
      dziewczynka a ja czuję że to chłopak. W domu już są dwie dziewczyny i nie mam
      problemu mogę mieć jeszcze dwie. Są superowe, ale czuję że tym razem to co
      innego, a nikt mi nie wierzy. W lipcu się okaże!
    • ikaes Re: PLEC! 13.03.06, 13:52

mojej koleżance powiedzieli 3 razy, że chłopak, a za czwartym, że dziewczynka i
      urodziła się dziewczynka. Nigdy nic nie wiadomo.
      • mariolka55 Re: PLEC! 13.03.06, 14:25
        a mojej kolez. co wizyta to co innegosmile))))))) w koncu przestała pytacsmile jest
        chłopak,ale mysle ze jezeli jest dobry sprzet i dobry specjalista to nie
        powinno byc pomyłak,ja np. w 22 tc dostałam kilka zdjec z usg,a na jednym
        zdjecie siusiaka co do którego nawet ja nie miałam watpliwoscismile a specjalista
        nie jestemsmile
    • mrowka75 Re: PLEC! 13.03.06, 14:50
      Mi tez tak mowili za każdym razem, ale bałam się pierwsża sukienkę kupować,
      Alee w końcu ją kupiłam jak Uleńka skończyła 2 tygodnie poszłam do sklepu i
      wybrałam najśliczniejsza jaka była.
    • mooonia2 Re: PLEC! 13.03.06, 20:58
      no patrzac na moje usg tez nie widze nic co by przypominalo meski narzad ale
      sukienke tez sie boje kupowac..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka