oliwiaen 16.03.06, 18:45 Mam troche nietypowe pytanie: czy którejś mamie wychodził na usg chłopczyk, a urodziła się dziewczynka? Bo chciałam wiedzieć, jakie mam szanse... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azuk00 Re: Płeć na usg 16.03.06, 18:49 jeżeli widać dziewczynkę, to raczej tak będzie. jeśli widać chłopczyka, to już mniejsza pewność, bo może to być dziewczynka tylko jej cipcia opuchła Odpowiedz Link Zgłoś
gosia4567 Re: Płeć na usg 16.03.06, 19:36 Co za bzdury, "cipcia opuchła" czy to miał byc zart???Podobno z dziewczynki to zawsze moze sie zrobic chlopiec ale odwrotnie to juz rzadziej,choc i tu sa wyjatki,chyba na 4 lub 5 stronie jest post "płec",poszukaj i poczytaj to zobaczysz jak to roznie bywa!!!U mnie bedzie raczej na pewno trzecia dziewczynka ,pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio112 Re: Płeć na usg 16.03.06, 20:29 Ja teraz jestem w drugiej ciąży i na 100% ma być dziewczynka. Natomiast jak byłam w pierwszej ciąży to miała być również dziewczynka, a urodziłam ślicznego synusia. Odpowiedz Link Zgłoś