setka7 29.03.06, 10:11 Jak szybko tyje się w pierwszych 3 tygodniach ciąży?. Mimo, że niewiele jem, to przybieram na wadze choć jestem dopiero w 3 tyg ciąży (3 od jajeczkowania) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dasia_p Re: Ekspresowe tycie w ciąży? 29.03.06, 10:22 Ja w ogóle nie tyłam na początku, może jakiś 1 kg przez 3 m-ce. Potem tragiczny był 4-ty m-c bo przytyłam 4,5 kg przez 3 tygodnie. Obecnie nie jest źle. Kończę 28 tc. i mam 8 kg do przodu. mam nadzieję, że zmieszcze się w 12 książkowych kg. Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: Ekspresowe tycie w ciąży? 29.03.06, 11:33 ja na początku nie tyłam wręćz chudłam zaczełam tyć gdzieś od5-6 mies, a najgorsze były dla mnie ostatnie 2 mies. Odpowiedz Link Zgłoś
joann14 Re: Ekspresowe tycie w ciąży? 29.03.06, 11:57 Ja mam problem i to chyba duzy bo przez trzy miesiace przytylam 6kg. Obecnie jestem w 14tc i dalej tyje.Nie wiem jak to bedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
dworska1 Re: Ekspresowe tycie w ciąży? 29.03.06, 12:12 Ja przez pierwsze 3 miesiace przytylam 7 kg. Pocieszam sie, ze pewnie dlatego, ze na wiesc ociazy odstawilam papierosy. Rzecz w tym, ze zaczal sie 4 miesiac, a ja tyje dalej. Jak najgorsze przyjdzie pod koniec, to chyba w drzwi sie nie zmieszcze. Coz, bedzie co zrzucac po ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeta81 Re: Ekspresowe tycie w ciąży? 29.03.06, 12:23 kobiety czym wy sie przejmujecie????????ciaza to jedyny okres w zyciu gdzie nie wzrto sie przejmowac swoimi krągłościami!!!!!!powinnyscie sie cieszyc z tego jak rosnie wasz brzuszek i maluszek ktory w nim baraszkuje .ja jestem teraz w 9 tyg.na wiesc o tym ze zostane mamą od razu rzuciłam palenie powiekrzylam sie o 3,5 kg a wiem ze to nie koniec ale coz ... jak szkrab pojawi sie na swiecie to z pewnością zadba o moją kondycje i linię .wiec nie martwcie sie tylko cieszcie tym blogoslawionym stanem ))))))))) pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
rak75 Re: Ekspresowe tycie w ciąży? 29.03.06, 12:20 Ja przez pierwsze 5 m-cy przytyłam łącznie 3 kg. Nikt nie wieżył ze jestem w ciąży. Ale w 6 m-cu jak mnie wzięło ssanie to prztyłam 6 kg !!! Potem już tak duzo nie jadłam ale wiecej niz przed ciążą i stale mialam pragnienie ( i nadal mam ) . Efekt jest taki ze jestem obecnie w 35 tyh a przytyłam już 21 kg !!! Każda z nas jest inna . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annaw1978 Re: Ekspresowe tycie w ciąży? 29.03.06, 19:55 Witam Jestem w 11 tc i cóż z wagi 51 kg (wzrost 166cm) przytyłam o okolo 3-4 kg. Nie jem za wiele ale mam juz duży brzuch a piersi tez już więcej ważą... Widocznie tak musi być...Będziemy zrzucały po urodzeniu dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
dotkasaf Re: Ekspresowe tycie w ciąży? 29.03.06, 21:04 Ja jestem w 18tc i przytyłam już 6 kg, troszkę za dużo!!! Na poczętku ciąży żeby nie mieć nudności podjadałam co 2 godziny, efekt tego jest taki, że cały tłuszczyk osadził się w talii. Spodnie noszę zapięte na "gumkę"!! Przede mna jeszcze sporo czasu więc uważam na węglowodany i staram się nie jeść po 19:00 Może nie wyjdę poza 15 kg. Jestem pewna, że karmiąc piersią i zajmując się domem stracę "nadbagaż" .. ps. Ilona Felicjańska przytyła 22kg, a Kayah aż 30kg więg głowa do góry Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga setka :)))) 30.03.06, 00:21 ja tyłam od praktycznie pierwszych dni ciąz - mój organizm tak reaguje na dziecko i koniec - chociażbym i się zagłodziła to i tak po 27 kilo do przodu w obu ciążach. Takze setka nie łam się ) może twoje ciało jest tak mądre jak moje i odrabia niedowagę sprzed stanu błogosłowianego )) Odpowiedz Link Zgłoś