agak14 09.04.06, 18:22 W poniedziałek miałam cc. Dziś niedziela a ja wasciwie nie czuje że miałam cc. Synek jest przecudowny i prześliczny. Daje mi tyle radości Zyczę wszystkim powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska_ou Re: Urodziłam!!!!:):):) 09.04.06, 18:24 Aga, gratulacje !!!!!!!!!!!!!!! Jestem w 31 tc i juz nie moge doczekac sie mojego synusia ! Oby czas lecial szybko !!!!!!!! Pozdrawiam i zycze wszystkiego co najlepsze dla mamusi z dzieciatkiem )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malami1980 Re: Urodziłam!!!!:):):) 09.04.06, 18:46 ja tez sie chce tak cieszyc((( Odpowiedz Link Zgłoś
miatka Re: Urodziłam!!!!:):):) 09.04.06, 20:00 Gratulujemy!!! My jeszcze czekamy na naszą Hanię! Pozdrowienia dla dzielnej Mamy i Maluszka! Odpowiedz Link Zgłoś
dodkowska Re: Urodziłam!!!!:):):) 09.04.06, 20:36 jakbys mogla napisac jak bylo bo mnie chba tez to czeka byla bym ci bardzo wdzieczna moj e-mail to dodkowska@interia.pl i w ktorym szpitalu rodzilas i oczywiscie jakie ponioslas koszty Odpowiedz Link Zgłoś
agak14 Re: Urodziłam!!!!:):):) 10.04.06, 11:53 Dziękuję za gratulacje!!!!!!!!! Napiszę do ciebie dodkowska tylko znajdę chwilke czasu. Rodzilam na Kopernika w Krakowie. Koszty żadne. Wiecej na pocztę. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anjusz1 Re: Urodziłam!!!!:):):) 10.04.06, 12:41 Gratuluję maluszka Smutne tylko jest to,że ja też miałam cesarkę a nigdy o sobie nie powiedziałam,że "urodziłam", może to przykre, ale wyjęli ze mnie synka i tyle. Życzę wiele radości i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś