dioneja 14.04.06, 10:45 Proszę o opinie, ostatnio dużo słyszałam o takim USG, zastanawiam się czy warto je zrobić, gdzie najlepiej i za ile. Pozdrawiam Swiątecznie! ps. Nagrywają to badanie na kasetę lub płytkę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka2 Re: USG 3D w Warszawie 14.04.06, 11:03 za 180 PLN można to zrobić w Pruszkowie w Contencie, wykonuje dr Robert Makowski ze Św Zofii, miło i fachowo, z nagraniem na dvd za 150 PLN można w Babka Medica na Rondzie Radosława, wykonuje dr Marcin Zioło też z Zofii, myślę że generalnie różnic nie ma w obsłudze... bo obaj kochają i znają się na tym co robią i są przesympatyczni oprócz tego, dr Zioło na mój gust bardziej bezpośredni i komunikatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
k.o.r.b.k.a Re: USG 3D w Warszawie 14.04.06, 15:13 Kiedy najlepiej robić takie usg? Chodzi mi o to, żeby nie robić za wcześnie. Od którego tygodnia będzie już można zobaczyć dużo fajnych rzeczy )? Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: USG 3D w Warszawie 14.04.06, 15:29 Najlepszy specjalista od usg to Roszkowski. Nie słuchai o innych bo lepszy jest tylko Dudarewicz z Łodzi. Na cała Polske jest ich tylko dwóch Roszkowski w Wawie i Dudarewicz w Łodzi. Wiem co mówie bo sama urodziłam dziecko z wadami, i troszke wiem na temat lekarzy. W instytucie genetyki nikt nawet nie wspomina o Makowskim czy o Zioło. Kierja tylko do Roszkowskiego, albo ewentualnie do Mrozka z Karowej. Ale ja osobiscie polercam ERoszkowskiego. Pierwsze usg zrobic najlepej miedzy 11 a 12 tyg. Potem w 22tyg.Jak cos to piszcie na moje gg 6027741 Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: USG 3D w Warszawie 14.04.06, 19:05 Roszkowski, Garwolinski i Kretowicz - cala trojka to wspaniali profesjonalisci przyjmujacy w jednym gabinecie. USG u Garwolinskiego i Kretowicza to 200 zl a u Roszkowskiego 300 zl. Roszkowski i Garwolinski sa bardzo specyficzni, duzo mowia nazw łcińskich i tak jak ich szef ze szpitala sa troszke zadufani w sobie ale specjalistami sa wysmienitymi. Ja zawsze chodzilam do Garwolinskiego, Roszkowskiego obserwowalam w szpitalu, w ktorym rodzilam pierwsze dziecko. Dzisiaj po raz pierwszy bylam u Kretowicza na usg , mam wszystko na wideo, duzo mowil, samo usg trwalo z 15 minut, wszystko dokladnie obejrzal, mowil, bardzo komunikatywny. Jestem naprawde bardzo zadowolona z wizyty. Wiem, ze na usg 22-24 tydzien pojde wlasnie do niego. A Garwolinski wlasnie pojechal do sanatorium... Jakby co to przyjmuja na Finlandzkiej 9 przy rondzie Waszyngtona pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś