Dodaj do ulubionych

29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szerz?

06.05.06, 20:44
chwalcie się kobitki jak tam u was
ja mam na plus już 16 kilo
nie powiem trochę jem
ale zaczynam sie ograniczać
przerzucam się chyba na warzywa i suchary.....( jasne)
brzuchol mi już ciąży nie powiem,
stopy po spacerku mam jak yeti
koniec świata a jeszcze tyle czasu........
a eraz najgorzej sesja coraz bliżej, trza się ucvzyć
i jeszcze te upały.....
i takie mam rozstepy brzydkie na udach bleeeeee
a dziecko ruchliwe mniej niż kolo 24 tygodnia
rusza sie kopie ale już rzadziej
Obserwuj wątek
    • hiacynta07 Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 06.05.06, 23:04
      Nie. Dupsko mi wcale nie utyło. Mam 8kg na plusie, 112 cm w pępku smile Wygląda
      na to, że wszystko poszło w brzuchol smile
      Kochana, ale na te diety to chyba nie najwłasciwszy czas? Jak się pofolgowało,
      to trza bedzie po porodzie odpracować uncertain ale teraz to zdrówko najwazniejsze.
      pa pa
    • pollys trochę poszły :)... 06.05.06, 23:50
      mi "na razie" przybyło 14 kg... przed ciążą to ja patyk byłam ale teraz te 14
      kilo to mi już ciąży... dupka urosła, uda... mam nadzieję, że po porodzie
      szybko mi to zniknie smile no i niestety biust mi baaardzo urósł, miałam ładne B a
      teraz mam wielgachne D i pojawiły sie pierwsze rozstpy na biuście... sad
      współczuję Ci sesji- ja mam studia już za sobą i nie wyobrażam sobie jeszcze
      dodatkowych stresów z tym związanych. powodzenia
    • dorianne.gray Kończę 27 tydzień 07.05.06, 00:00
      Jakieś 13-14 kg na plusie, moje nowe wymiary to 110(HURA!)-110-115 wink
      Biodra pooooszły!!! ale proporcje o dziwo nadal mam zachowane i jestem szałowa
      laska wink
      Grunt to się nie przejmować, samo przyszło, samo pójdzie! Tylko zaczynam
      chodzić jak kaczka (a fuj!) i mój niemąż się ze mnie śmieje wink
      • deela Re: Kończę 27 tydzień 30.06.06, 08:58
        ja tez koncze 27 tydzien na razie 8,5 kg na plusie i dzieki bogu bo juz przed ciaza bylam ciut zaokraglona, a co do tej kaczki masz racje zaczynam tez tak chodzic, okropnosc..... indifferent
    • anutka9 Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 07.05.06, 00:17
      A ja podobnie - koniec 30tc, na plusie 17 kg (od 2tyg. nic nie przytyłam -
      huuurraaa!!!), czuję się jak hipopotam, ale jem mniej bo już się nie mieści smile,
      brzuszek niewygodny, zaczynam sapać, ciężko mi się podnosić z łóżka, pocieszę
      Cię - mam i rozstępy i cellulitis na udach - fuj, dupsko urosło, uda przytyły i
      cycochy goganty ale są i plusy - brzuszek piękniutki - gładki jak dupcia
      niemowlaczka, bez rozstępów a dzidzia szaleje i kopie nawet mocno
      Pozdrawiam
      • misspigy Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 07.05.06, 08:58
        ja koniec 30 tc - w "pępku" 110 w biuiście teź 110 ogólne wrażenie - słonio -
        hipek wink no i 12 kg do przodu
      • joann14 Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 30.06.06, 08:28
        To witaj w klubie.Ja jestem w 28tc i 17kg do przodu biodra bardzo mi sie
        rozrosly,a nogi mam takie grubiutkie jestem wielka Balbinka.
        jednak mamw sobie cudo Malenstwo i jakos sobie moze poradze po porodzie z tymi
        kilogramami.
        Pozdrawiam
    • zielonydom Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 07.05.06, 11:51
      heja, jestem w 25 tc.
      przytyłam 16 kg surprised
      większość poszło w biust i w brzuch smile
      jezu jak ja będę wyglądać w 40 tc ?!
      pracę mam siedzącą - plecy bolą i nogi puchną, krótki oddech - strasznie chrapię
      smile mąż spać nie może sad
      dzidziuś kopie
      • donata72 Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 07.05.06, 11:58
        2 tyg temu na plusie 6 kilo ale ja nosze bliznieta wiec pewnikiem jeszcze urosne
    • magnolia59 Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 07.05.06, 11:58
      Biodra, podobnie jak reszta poza brzuchem i cyckami nieruszona. 33 tyg, 9 kg do
      przodu. Zero rozstępów, tylko celulit widac, bo nie moge stosowac preparatów,
      które na starą i zwiatczała skóre pomagaja. Bo ja wapniak jestem, wg autorki
      postu, mam 32 lata. Czekałam z pierwszym dzieckiem na 10 samochod, 8 jacht i 50
      mieszkanie wink Tylko moze dlatego jestem madrzejsza w sposobie odzywania, nic mi
      nie puchnie i gdyby tyko byo mi wolno mogłabym robić wszytko, co mi się zamarzy
      • dorianne.gray Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 07.05.06, 12:03
        Ktoś tu coś pisał o wapniakach?
        Cholera, ja mam 29, może też nie powinnam się odzywać? wink
        • donata72 Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 07.05.06, 12:15
          to ja juz wogole milcze bo koncze 34 latka i to moje pierwsze dzieci
    • iwona-arch Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 07.05.06, 16:58
      Czesc dziewczyny.Jestem w 30 tyg i 2 dniu.Na + mam 10 kg...wiec chyba
      nienajgorzejsmilewłasciwie nie czuje sie gruba..bo tylko brzuszek mam bardzo
      wypiety...na szczescie nie mam nigdzie zadnych rozstepów...piersi z A urosły mi
      na B i wlasciwie to chyba lepiej wygladaja niz przed ciąząsmilesmilelicze na to ze
      zaraz po porodzie pozbede sie brzuszka.. i wróce do swojej figurki!!! pozdrawiam!!
    • marta878 Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 07.05.06, 19:22
      Witam,
      ja mam zmartwienie ale w druga strone.
      Jestem w 21 tc i przytylam dopiero 3 kg.
      Duzo poszlo w biust, mam fajnie wystajacy
      brzuszek a reszta bez zmian. Pocieszam sie
      tym, ze mam dobre wyniki morfologii i moze
      jeszcze nadrobie przynajmniej do 8-10 kg na
      plus do konca ciazy.

Mam tez spory problem z kupieniem ubran
      ciazowych bo wszystkie sa za duze, a w stare
      spodnie juz sie moj brzusio nie miesci.

Pozdrawiam

Marta
      • zosia_771 Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 07.05.06, 19:42
        Hej,

Nie martw się ja w 21 tyg. miałam podobnie, tylko +3. Teraz jestem w 27 i
        doszły mi kolejne 3, także w sumie przytyłam 6 kg. Wszystko poszło mi w brzuch
        i cycuszki. Cały czas chodzę w swoich spodanich - są nisko zapinane, kupiłam
        tylko parę większych bluzeczek i jest git smile.

Pozdrawiam,
        zosia
    • anagram2 Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 07.05.06, 19:37
      10 na plus, 29 tc. Zero rozstępów ale cellulit...fiu, fiu. Nawet na kolanach
      mam. Pupsko wieksze, brzuchol średni, piersi..85D. Podobno sa i rozmiary F. To
      mnie pociesza, że szyja i namioty. Na pewno teraz przytyje wiecej bo siedzę w
      domu na zwolnieniu-skracajaca sie szyjka. Powodzenia na sesji. I nie odchudzaj
      sie teraz. Po sesji lepiej. Pozdrawiam wszystkich. ps. a dzieciak ciagle
      ułozony posladkowo i kopie w pecherz.
    • aniuniaszymunia Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 29.06.06, 22:25
      Witam big_grin. Na koncie 37 tc i 16 kilo big_grin. Brzuszek śliczny tylko ten
      celulit!!!!!!!! Co to jest???????? Żar z nieba się leje, a ja w spodniach musze
      chodzić. Wczoraj wyszłam w spudnicy do kolan i co chwila sprawdziałam czy nikt
      nic nie widzi sad, ale było tak goraco. Przeszkadza mi też ten kaczy chód. A tak
      w ogóle nie mogę się już doczekać dzidziusia no i pozbycia się tego
      brzucholka big_grin.
    • dodkowska Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 29.06.06, 22:27
      no mi troche poszły choc niewiem czy to nie jest spowodowane ze przytyłam
    • aloha57 Re: 29 tydzień jak tam wasze biodra,bardzo w szer 29.06.06, 23:43
      Hejka ja jestem w 29 tyg. 14 kg na plusie, w pępku mam 96 cm, dużo poszło mi w
      brzuch i w cycki, ale nie jest tak źle, choć muszę przyznać że czuję sie już jak
      wielorybek, tym bardziej że mam coraz większe problemy z wygramoleniem się z
      wanny, dzidzia z mężem męczą mnie z dwóch stron brzucha, ten mniejszy mężczyzna
      szczególnie lubi mi dokuczać wink
    • dorianne.gray Ale ktoś stary wątek wyciągnął, hahaha :) 29.06.06, 23:51
      Mała korekta - jesteśmy w 35 tc. i na plusie 15 kilo, wszystko poszło w wielki
      brzuch i wielkiego syna smile Żadnych rozstępów, żadnego potwornego cellulitu,
      tylko troszkę spuchły mi stopy smile
      • rogusia2 Re: Ale ktoś stary wątek wyciągnął, hahaha :) 30.06.06, 12:19
        zaczęłam 29 tc i : biust 92 /przed ciążą 82/, brzuch 90 /przed 63 - czyli spory
        postęp/ biodra 100, waga +9. Ogólnie czuję sie pulchna, wkurzają mnie
        cellulitowe uda, które się stykają i ocierają o siebie - fu! Cellullit miałam i
        przed ciążą ale teraz to fiu fiu - jak u tłustego bobaska. Na szczęście na
        razie bez rozstępów ale to się może jeszcze zminić niestety. Tym bardziej że
        apetyt szaleje!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka