Dodaj do ulubionych

3,5tc...kłuje w brzuchu...upławy....a moze cysta??

07.05.06, 17:16
czesc!jestem prawdopodobnie w 3,5tc (od zaplodnienia;@nie mam od 6tyg). od
1,5tyg boli mnie brzuch,najpierw myslala,ze to @,ale boli mnie dołem brzucha
i ciągle w prawym boku,jakby jajnik!taki bol mialam,jak byla cysta na jajniku!
czy mozliwe,zeby test wyszedl pozytywnie,a to byla np.cysta a nie ciąża??
mialyscie cos podobnego
Obserwuj wątek
    • lamia1978 Re: 3,5tc...kłuje w brzuchu...upławy....a moze cy 07.05.06, 17:25
      kochana ciesz się doma kreseczkami i nie wmawiaj sobie choróbsmile
      poczytaj dobrze na forum jak wszystki zaciążone opowiadają o bólach brzucha i
      to całkiem mocnych więc głowa do górysmile
    • mentafolia Re: 3,5tc...kłuje w brzuchu...upławy....a moze cy 07.05.06, 17:27
      Obecne w aptekach testy są wiarygodne,skuteczne i nowoczesne.O ile taki test nie
      jest przeterminowany i został prawidłowo przeprowadzony,to jesli wskazuje ciążę
      możemy założyć,że ciąża istotnie jest.Żaden producent oczywiscie nie da 100%
      gwarancji,ale nie słyszałam o przypadku kiedy test wskazuje ciążę,a w
      rzeczywistosci jej nie ma.Odwrotne przypadki ,owszem,bywają.
      Jeśli test wyszedł Ci pozytywnie to znaczy,ze jesteś w ciąży.Od cysty 2 kreski
      nie wychdzą.

pozdrawiam
      • agulka1001 Re: 3,5tc...kłuje w brzuchu...upławy....a moze cy 07.05.06, 17:31
        forum przeczytalam wzdłuż i wszerz...ale mnie boli w boku,az nogą nie moge
        ruszac...w przyszl tyg idę do lekarza,ale szukam pociechy...rozumiecie... chcę
        zeby to byl dzidziuś...moj mąż padnie z wrazenia,jeszcze nie wie...jesli
        wszystko bedzie ok,to udalo sie nam za pierwszym razem....aha-wczor wieczorem
        pojawily sie bardzo sladowe ilosci brunatno-czerownych upławów,dzis są bardziej
        żółte...chyba nie stracę mojej fasoleńki???
        • gosiunia11 Re: 3,5tc...kłuje w brzuchu...upławy....a moze cy 07.05.06, 17:38
          Głowa do góry. Mnie też tak bolało w boku i też myśłam że znów zrobił się
          torbiel na jajniku bo to było takie samo uczucie, szczególnie że 2 testy wyszły
          negatywne. Dopiero u ginekologa na USG okazało się że to wczesna ciąża.A ten ból
          w boku to więzadła macicy.
          • agulka1001 Re: 3,5tc...kłuje w brzuchu...upławy....a moze cy 07.05.06, 17:43
            dzieki!juz mi lżej...ide sie polozyc z moją fasolką....
            • gigo2002 Re: 3,5tc...kłuje w brzuchu...upławy....a moze cy 08.05.06, 10:24
              jesli test jest pozytywny to jestes w ciazy. ja mialam takie bole bo nabawilam
              sie 6 cm cysty. lekarze daja jej czas do 14 tyg, powinna sama zniknac. obecnie,
              11 tc, juz jej prawie nie ma. nie martw sie, tylko umow sie z lekarzem na
              wizyte. na te plamienia to moze zapisze ci progesteron.
          • agulka1001 Re: do Gosiunia11 07.05.06, 17:45
            a kiedy bylas na USG??napisz w tygodniach od zaplodnienia i od miesiaczki,bo
            jestem ciekawa,kiedy Ci wyszlo...aha i jaką mialas dlugosc cyklu (ja 35-36 dni,
            jestem 3,5tyg od owulacji i 6tyg od miesiaczki)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka