Dodaj do ulubionych

pytanie ...

21.05.06, 18:02
zrobiłam sobie dzisiaj test, wyszły dwie kreseczki, okres miałam dostać 12
maja, czyli jestem w ciąży, czy normalne jest to iż mam śluz podbarwiony
krwią?? jest tego niewiele no ale nie mniej jednak, czy od razy jechac na
pogotowie czy poprostu zaczekać do jutra i pujść z ranka do gina ??.
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: pytanie ... 21.05.06, 18:07
      sluz podbarwiony krwia nie jest normalny.Normalna jest gesta bialawa wydzielina
      w ilosci wiekszej niz normalnie.
      • mmalicka21 Re: pytanie ... 21.05.06, 18:10
        chociaż możesz zaczekac do ranka
        położne w mojej szkole rodzenia powiedziały żeby od razu na pogotowie jechać
        jeśli kobieta krwawi- ale tak naprawdę że to krew -jak okres
        jeśli delikatnie plami - a jest to początek ciązy to może być to zagnieżdzanie
        sie zarodka
        położ sie, odpoczywaj a z ranka szybciutko do lekarza- rozwieje twoje
        wątpliwości
    • ddanna Re: pytanie ... 21.05.06, 18:08
      Może być normalne przy zagnieżdżaniu jajeczka.
      Jeśli nie masz poważnych boleści łyknij no-spę i połóż się. W tak "krótkiej"
      ciąży i tak w szpitalu dużo więcej Ci nie poradzą, poza leżeniem plackiem i
      lekiem rozkurczowym - jedź jutro do gin, jak będzie uważal za stosowne
      przepisze Ci dodatkowe leki, a teraz po prostu leż. Nie siedź przed komp!
      Chyba że zaczyna boleć i będziesz miała tych plam więcej. To wtedy jedź.
      • elieka zagnieżdżenie 21.05.06, 18:54
        następuje 7-10 dni od momentu zapłodnienia a więc powiedzmy że od owulacji.. a
        nie w czasie kiedy powinno sie dostać @.
        Jeśli masz delikatne plamienia - mimo wszystko idź jutro do ginia, a póki co
        odpoczywaj jak najwięcej i się nie martw. jak pisały dziewczyny - łyknij nospę
        i leż jak najwięcej.
        powodzenia.
    • sea80 Re: pytanie ... 21.05.06, 18:09
      ja nie mialam sluzu z krwia( w tym samym czasie), natomiast bolal mnie brzuch
      tak jak przed okresem,poszlam do gin i wszystko bylo ok, z tego co wiem to na
      samym poczatku ciazy takie niespodzianki moga wystepowac
      nie chce Cie wprowadzac w błąd ale wydaje mi sie ze mozesz poczekac do jutra
      wszystko bedzie ok
      pozdrawiam i zycze zdrowka i gratuluje oczywiscie (ja bylam w takiej sytuacji
      prawie dokladnie rok temu)
      • kaczka81 Re: pytanie ... 21.05.06, 18:17
        raczej nie mam żadnych dolegliwości poza mdłościami, brzuch leciutko pobolewa,
        no i nieczuje jakiegoś niepokoju z tym związanego, zobaczymy jak będzie dalej,a
        jutro z ranka pojadę do gina i zobaczymy co powie, dzięki wam za odpowiedzi smile)
        Mam nadzieję ze zagoszczę teraz na jakiś czas na tym forum.
        • 76magda76 Re: pytanie ... 21.05.06, 19:32
          Mam to samo tyle ze zamiast sluzu z krwia, mam brazowe plamienia.Wizyte mam na
          wtorek,ale przeprowadzilam konsultacje jak narazie telefoniczna, kazala mi
          wziac natychmiast zastrzyk z progesteronu, poniewaz jest to sygnal zagrozenia
          poronienia.Po zastrzyku plamienia ustaly, choc wczoraj po dlugiej jezdzie
          samochodem, znowu sie pojawily, na szczescie jednorazowo. Bardzo trzeba uwazac,
          na wszelkie dolki, schody najlepiej do czasu zatrzymania plamien lezec w lozku.
          Daj znac o sobie...prawdopodobnie bedziemy przechodzic ciaze razem to moj 32
          dn, cykle 26 dniowe. Pozdrawiam
          • kaczka81 Re: pytanie ... 22.05.06, 13:09
            zaraz mam wizytę u gina, ale sie denerwuje czy wszystko będzie ok, dam znać..
            pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka