white_mag 30.05.06, 22:34 Witam, chcialam was zapytac czy w piatym tc w pecherzyku powinien juz byc widoczny zarodek?? u mnie jest tylko pecherzyk o sr 5 mm. denereuje sie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guzmania Re: pusty pecherzyk? 30.05.06, 23:23 W moim przypadku zarodek był widoczny dopiero w 7 tyg, ze względu na nieregularne i długie cykle.Też na początku się denerwowałam jak okazało się że jest tylko sam pęcherzyk, ale za wcześnie pobiegłam do lekarza.Nie martw się, napewno za kilkanaście dni ujrzysz swoją fasolkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczka74 Re: pusty pecherzyk? 31.05.06, 08:47 U mnie pod koniec 5tc był tylko pęcherzyk i woreczek żótkowy a pod koniec 6tc już zarodek i serduszko. To ostatnio a w pierwszej ciązy na przełomie 5 i 6 tylko pęcherzyk a 3 dni później juz widać było ( jak sie potem okazało ) Kingusię Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta101 Re: pusty pecherzyk? 31.05.06, 11:10 u mnie tez w 5tc był tylko pęcherzyk a w 7 zarodek i serduszko. Na pewno wszystko jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś