mamadana 04.06.06, 10:37 Hej, mam pytanie dotyczące tego programu. Czy któras z Was z niego korzysta? Czy w ramach tego programu mozna korzystać tylko z bezpłatnych badań czy trzeba uczestniczyć w nim w całości (tzn. badania plus wizyty u lekarza)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarna73 Re: Program zdrowie, mama i ja! 04.06.06, 10:41 W ramach tego programu masz bezpłatne badania i musisz isc do lekarza na wizyte kontrolna bo inaczej ich na oczy nie obejrzysz - da się przezyc, wizyty sa raz na miesiac a ja zawsze umawiam sie na raniutko zeby nie bylo zadnych opoznien i zeby mnie szlag nie trafial za kazdym razem, polecam ten program, bo np w liste badań wchodzi toksoplazmoza - uczestnicze juz w nim drugi raz, teraz chodze do przychodni rejonowej, ale poprzednim razem udalo mi sie znalezc prywatna przychodnie ktora miala na to podpisana umowe z nfz, Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_myszynska Re: Program zdrowie, mama i ja! 04.06.06, 11:05 ja na przykład będę korzystać z programu tylko w zakresie szkoły rodzenia, więc jak najbardziej można wybiórczo. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamadana Re: Program zdrowie, mama i ja! 05.06.06, 09:24 Dziękuję za info. Spróbuję zawalczyć tylko o badania, zobaczymy czy się uda. Odpowiedz Link Zgłoś