ola_225 05.06.06, 15:03 Mam pytanie, czy możliwe jest żebym miała bóle nerek? Mam bóle pleców i krzyża, ale dzisiaj jakby bolała mnie nerka. Czy to możliwe, czy raczej jakaś odmiana bóli pleców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madal1 Re: bóle nerek? 05.06.06, 16:56 Najlepiej zbadaj sobie mocz. Mnie też tak bolało, ale jeszcze miałam do tego gorączkę (ok. 1 dnia) i okazało się ze to zastoj w nerce i szpital niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia-1980 Re: bóle nerek? 20.06.06, 11:36 ja mialam bole nerek w pierwszej ciazy ale dlatego ze dziecko mnie kopalo od srodka i uciskalo wyniki moczu i usg mialam w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
karolisia26 Re: bóle nerek? 20.06.06, 11:56 musisz bardzo dużo pić, nerki teraz muszą więcej pracować a muszą mieć czym... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta05 Re: bóle nerek? 20.06.06, 12:37 Moze byc ucisk na nerki. Ja tak mialam, musialam barc leki rozkurczowe i duzo pic. Meczylam sie ponad tydzien, ale przeszlo gdy macica sie przesunela z tamtego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
astorka1 Re: bóle nerek? 20.06.06, 13:31 2 tygodnie temu byłam w szpitalu przez taki właśnie ból, zresztą identyczny miałam w pierwszej ciąży. Zrobili mi wyniki moczu i usg nerek i wyszły niezłe. Widoczny jest niewielki zastoj w nerce prawej (bo ta właśnie mnie boli). Moim błędem bylo to, że nie zrobiłam sobie badań między ciążami, bo to chyba taka moja uroda, poprostu ciężarna macica uciska i nic na to nie poradzisz. Najgorsze jest to, że czasami tak bardzo chce się siusiu, że aż brzuch robi sie twardy i przez to muszę brać nospę i aspargin. Aha ... i duuuużo pij. Odpowiedz Link Zgłoś