Dodaj do ulubionych

ból w pachwinie

06.06.06, 12:30
Od wczoraj 35 tydz odczuwam taki dziwny ból w pachwinie nie cały czas ale jak chodzę. Głowka juz dawno wpadła na dół, co to takiego i czy to normalne?
Obserwuj wątek
    • 76magda76 Re: ból w pachwinie 06.06.06, 12:36
      Ja jestem we wczesnej ciazy i tez od czasu do czasu chwyta mnie taki bol przy
      chodzeniu, zazwyczaj z jednej strony. Nie wiem czym to moze byc spowodowane.
      • jir Re: ból w pachwinie 06.06.06, 14:25
        nie martw się ja też tak miałam we wczesnej ciąży. to normalne kiedy rośnie
        macica. diś jestem mamą ślicznego 2 mc chłopczyka. pozdrawiam
    • kejti_82 Re: ból w pachwinie 06.06.06, 12:39
      ...ja tez jestem w 35 tc i od dwoch - trzech dni meczy mnie dokladnie ten sam
      objawsad Nie jest to przyjemne, ale dzieki Bogu odczuwalne tylko wowczas, gdy
      chodze, a ze wiekszosc czasu leze, to jeszcze da sie z tym jakos zycwink Ale
      pojecia nie mam czemu tak sie dzieje....
      • ola984 Re: ból w pachwinie 06.06.06, 12:45
        też większośc leżę albo przynajmiej powinnam, a może to oznaka że to już niedługo???
        • agatabg Re: ból w pachwinie 06.06.06, 12:51
          ja jestem w 24tc i też to mam, zapytam lekarza w piątek to zaraz napiszę
          • ola984 Re: ból w pachwinie 06.06.06, 12:59
            dzięki bo ja wybieram się dopiero 13 czerwca
    • anolia Re: ból w pachwinie 06.06.06, 13:16
      myślę że w takiej wysokeij ciazy to już się może tak dziać....dziecko jest duże
      może uciskać na jakiś nerw...myślę, że nie masz się czym martwić ale lekarza na
      wizycie spytaj....ja miałam potworne bóle w pachwinach, kroczu...kłócia w
      pęchcerzu , że czasem iść nie mogłam.
      • marmalada To dzidzia uciska - pytalam lekarza 06.06.06, 14:22
        ja teraz jestem w 29 tygodniu ale taki bol zaczelam czuc juz okolo 20. boli przy
        chodzeniu. u mnie zaczyna bolec jak zbyt dlugo leze na jednym lub drugim boku z
        podkurczonymi nogami. zawsze w nocy mam problem z tym zeby sie przewrocic na
        drugi bok bo nie moge ruszyc nogi. i dziwne jest to ze od zawsze boli tylko
        jedna pachwina.
        pytalam lekarza co to - powiedzial ze to dziecina uciska. i ze tak
        najprawdopodobniej juz zostanie. powiedzial ze jak nie moge wytrzymac to zebym
        zazyla apap albo paracetamol.
        znajoma mowila ze jej siostra tez tak miala.
        taka nasza urodasad
        pozdrawiam i zycze zdrowia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka