Dodaj do ulubionych

Kiedy najszybciej mozna zrobic test ciazowy?

07.06.06, 14:18
Mam pytanko,kiedy najszybciej mozna zrobic test ciazowy,wiem,ze w pierwszym
dniu spozniajacej sie miesiaczki wykazuje juz duze prawdopodobienstwo,ale
moze ktoras z Was robila wczesniej,np.kilka dni po
zaplodnieniu,pozdrawiam.Gosia.
Obserwuj wątek
    • amoniaaa Re: Kiedy najszybciej mozna zrobic test ciazowy? 07.06.06, 14:23
      Lepiej trochę poczekaj, bo niepotrzebnie się "napalisz" i wyjdzie jedna kreska,
      a może być tak że jesteś w ciąży... Ja też czekam a @ miała być w niedzielę i
      jak narazie jej nie ma big_grin I oby tak dalej. Testuję chyba w piątek jak @ się
      nie pojawi.
      • etabeta Re: Kiedy najszybciej mozna zrobic test ciazowy? 07.06.06, 14:25
        a badanie krwi kiedy mozna zrobic?moze wczesniej niz test?
        • amoniaaa Re: Kiedy najszybciej mozna zrobic test ciazowy? 07.06.06, 14:26
          Z tego co wiem to już można wcześniej, ale dokładnie się nie orientuję kiedy.
          Może ktoś bardziej doświadczony się wypowie wink
    • dragica Re: Kiedy najszybciej mozna zrobic test ciazowy? 07.06.06, 14:25
      mnie pierwszy pozytywnzy, slabo pozytywny, wyszedl w 32 dc, przy cyklach35dni.
      zaplodnienie-jakis 19-20dc.wiec-najwczesniej ok. 13 dni od owulacji.
    • magdalenas10 Re: Kiedy najszybciej mozna zrobic test ciazowy? 07.06.06, 14:26
      hej.ja robiłam 7 dni po planowanym zapłodnieniu.i test wyszedł
      negatywnie.jednak dziwnie sie czułam, i zrobiłam test w dzień poprzedzający
      miesiaczke(ktorej nie dostałambig_grin ) i wyszedł pozytywnie!! od kilku osob
      słyszałam że test nie zawsze wychodzi prawidłowo te 7 dni po zapłodnieniu(wg
      tego co napisane na opakowaniu powinien wyjśc..).jak chcesz byc pewna na 100%
      to zrób badanie z krwi BetaHcg w laboratorium.wychodzi na 100% ok tygodnia po
      planowanym zpałodnieniu.powodzenia!
      • magdalenas10 betaHcg 07.06.06, 14:28
        ja zrobiłam bete w dzień miesiaczki, bo byłam pogłupiała, raz test nie wyszedł,
        raz wyszedł.. i rozmawiałam z ginem, powiedział że mogłam od razu bete
        zrobic.wychodzi ok tygodnia po zapłodnieniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka