Dodaj do ulubionych

sposób na nudę

14.06.06, 12:05
czy któraś ma jakis dobry sposób na nudę?? ja juz mam dosyć siedzenia w domu,
do parku raczej nuie wyjdę w taką pogodę, bo się ugotujęsmile
Obserwuj wątek
    • dorak8 Re: sposób na nudę 14.06.06, 12:09
      ja siedzę przed kompem.
      • karolisia26 Re: sposób na nudę 14.06.06, 12:17
        hehe no ja też...
        • dorak8 Re: sposób na nudę 14.06.06, 12:32
          można teżpisać smsy, albo pooglądać telewizar (ja nie mam)b albo słuchaćradia.
          Można poczytać, zadzwonić do koleżanki, albo zejść do piwnicy, poszukać
          nieprzydatnych rzeczy i zrobić z nich coś przydatnego. Można wyciągnąć maszynę
          do szycia i poszyć dla dzidzi ubranka a jak atoś nie ma zdolności to chociaż
          prześcieradło czy kocyk zaobrębić, albo poszewki poszyć.
          Można wziąć igłę i nitkę i haftować obrazeczki, które potem powiesi się w
          dziecinnym pokoju, albo można usiąść w pustym pokoju przeznaczonym dla dziecka
          i wszystko sobie w głowie poukładać.
          Można robić kosztorys na przyszłe, ciężkie finansowo miesiące.
          Można wyciągnąć nóżki na kanapie, wziąć zine piwo (wersja light - karmi) i
          poodpływać.
          uff. Mozna jeszcze zrobić sobie kąpiel (nie za gorącą oczywiście), nałożyć
          sobie na twarz różne pilango i maseczki, potem podłubać sobie w paznokciach u
          rąk i nóg i je pomalować.
          Można otworzyć szafę i zakładać ciuchy i śmiać się przy tym, że już się w nie
          nie mieścisz a przy tym planować jak wrócić do stanu kiedy się w nie mieściłaś.
          Można jeszcze dużo innych rzeczy, a ja to wiem, bo generaznie siedzę całymi
          dniami samam w domu.
          Można oczywiście sprzątać i gotować dla lubego który wieczorem wraca z pola
          walki.
          Jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę wink
    • hekate_mw Re: sposób na nudę 14.06.06, 13:27
      dokładnie - jak poprzedniczka: można poczytać, posiedzieć przed kompem,
      poleżeć, przesłuchać jakiś płyt z kolekcji domowej, obejrzeć TV badź film na
      video/dvd, haftować, jeszcze do tego rysować jak ktoś umie, pisać
      wiersze/pamiętnik, może uporządkować zdjecia i albumy foto, pobawić się ze
      zwierzem (jak się go ma w domu), zadbać o kwiatki w doniczkach, pościerać
      kurze, poukładać coś w szafie, na półkach (książki, czasopisma czy jakieś
      dekoracje), pisać sms'y, maile, listy, pocztówki, gadać przez telefon, zaprosić
      kogoś do siebie... no nie wiem co jeszcze wymienić...
    • molsze4 Re: sposób na nudę 14.06.06, 13:36
      Hej, podpisuje sie pod poprzedniczkami, chociaz musze powiedziec, ze jak sie
      czeka na malucha juz tyle tygodni i mimo konca 41 tygodnia nic nie wskazuje na
      jego przybycie to juz nawet przegladanie malutkich ubranek jest irytujace, bo
      glowa nabita caly czas myslami w stylu "No kiedy wreszcie???"

A może macie sposob na wyciszenie takich mysli?
      • scorpio771 Re: sposób na nudę 14.06.06, 13:38
        Ja dużo czytam i staram się wysypiać, bo w nocy "ktoś" w brzuchu mi strasznie
        daje popalić.
    • oleska16 Re: sposób na nudę 14.06.06, 17:07
      Przyjedz do mnie to ponudzimy się razem albo wymyslimy sposób na nudę.
      • karolisia26 Re: sposób na nudę 14.06.06, 17:58
        hehe no własnie nie mam kolezanki która jest w ciąży, a takie zawsze mają o czym
        gadać wink
        • oleska16 Re: sposób na nudę 15.06.06, 22:35
          Ja tez nie mam takiej koleżanki. Więc nie widzę problemu wal do mnie jak w dym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka