nadii19 15.07.06, 15:16 Mam pytanie czy farbowałyście włosy w ciąży? jeżeli tak to ile razy.Bo ja jestem w 24 tc i farbowałam już 2 razy a teraz zastanawiam się nad 3 farbowaniem?? Czy to może zaszkodzić dzidzi??Proszę o odpowiedz.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaja78 Re: Farbowanie włosów???????? 15.07.06, 15:27 Fryzjerzy twierdzą, że można farbować, lekarze - że nie. Ja nie wytrzymałam i farbowałam włosy 3 razy, przy czym 2 pierwsze razy polegały na samym rozjaśnianiu odrostów. Ostatni raz przefarbowałam całe włosy na ciemniejszy odcień. Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: Farbowanie włosów???????? 15.07.06, 16:14 nie wiem jacy lekarze ale Ci z gazet dla rodziców farbowania nie odradzają a raczej polecją dla lepszego samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Farbowanie włosów???????? 15.07.06, 16:26 a jacy lekarze zabraniaja? sadze, ze piszac glupoty nie ma sensu wtykac w nie autorytetow naukowych. Odpowiedz Link Zgłoś
sz.a.m Re: Farbowanie włosów???????? 15.07.06, 17:44 Nie sadzę żeby farba miała jakis duzy negatywny wpływ. Ja osobiście przerzuciłam sie na farby naturalne (ziołowe) w kremie. Efekt jak po normalnej farbie spory wybór kolorów a nie trzeba się męczyć z paprochami ze zmielonych roślin Odpowiedz Link Zgłoś
kocurrrr Re: Farbowanie włosów???????? 15.07.06, 23:20 można farbować- wspólczesne farby sa nieszkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka75 Re: Farbowanie włosów???????? 16.07.06, 00:59 farbuję całą ciążę. Teraz 30 tydz. Wg mnie można farbować, przecież włos jest martwy... Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 Re: Farbowanie włosów???????? 16.07.06, 01:24 tak. Najlepiej założyc maskę gazową jak sięwychodzi na ulicę. Bo spaliny są. A to baardzo szkodzi dzidzi! Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: Ile razy ?? 16.07.06, 13:15 Już 2 Za pierwszym razem kompleksowe malowanie (jeszcze nie byłam pewna czy jestm w ciąży czy nie) a za drugim tyko pasemka Pewnie jeszcze z raz będzie trzeba, jak się wakacje skończą i trzeba będzie wrócić do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś