zgielk 16.07.06, 21:57 w skrócie - nie chciałam, ale się opaliłam dzisiaj. za bardzo. bardzo za bardzo. pewnie w aptece doradzą, ale może i Wy wiecie, co można/czego nie można w ciąży? dodam, że to koniec 34. tygodnia sprawa jest na szybko do rozwiązania, bo boli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anrenata Re: poparzenie słoneczne 16.07.06, 22:14 Zsiadłe mleczko na plecki,jeśli to o nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zgielk Re: poparzenie słoneczne 16.07.06, 22:23 na brzuszek, nóżki i ryjek raczej i z leków ał Odpowiedz Link Zgłoś
anrenata Re: poparzenie słoneczne 16.07.06, 22:58 Wiesz co,ja naprawdę poważnie z tym mlekiem albo jogurtem pisałam,bo działa tak chłodząco,kojąco.A w aptece to możesz kupić taką piankę,zapomniałam jak się nazywała,ale jak powiesz ,że na poparzenie to będą wiedziay o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zgielk Re: poparzenie słoneczne 16.07.06, 22:59 wiem, że poważnie i że działa dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kocurrrr Re: poparzenie słoneczne 16.07.06, 23:01 jest taki fajny balsam Yves Rocher w niebieskim opakowaniu Cap Soleil ze słoneczkiem a do tego żel z tej samej firmy - daje uczucie szybkiej ulgi- bezpieczny Odpowiedz Link Zgłoś
baskokvet Re: poparzenie słoneczne 17.07.06, 09:26 panthenol w piance na poparzenia i oparzenia - rewelacja koszt około 25 zł. fenistil żel - koszt 18 zł. Łączę się w niedoli. Spływu kajakowego sie zachciało Odpowiedz Link Zgłoś
mamamada Re: poparzenie słoneczne - panthenol z propolisem 17.07.06, 11:59 baskokvet napisała: 17.07.06, 09:26 <panthenol w piance na poparzenia i oparzenia - rewelacja koszt około 25 zł. Ja kupiłam w aptece taki z dodatkiem propolisu (był jedyny na półce) i jest co prawda skuteczny ale brudzi ubrania więc raczej nie polecam. Polecam za to krem ochronny na słońce Nivea baby z faktorem 30 (też kupiłam w aptece) - od kiedy używam nie dostałam pokrzywki od słońca, a miałam problem. Odpowiedz Link Zgłoś