Dodaj do ulubionych

2pyt. - wazne..

27.07.06, 09:10
no więc 1.
-moja koleżanka uprawia stosunek z chłopakiem, i on jej sie spuszcza hmmm
walne w prost. do buzi. i teraz musi iść na badanie krwi z mamą i sie boii,
ze moze to wykryja. to jest do wykrycia?

2. poprzez włożenie palca do macicy na którym jest troche spermy można zajść
wciąze?

z góry dziękuję za odp. wink
Obserwuj wątek
    • kocio-kocio Re: 2pyt. - wazne.. 27.07.06, 09:11
      1. nie
      2. tak
      • kubbik1 Re: 2pyt. - wazne.. 27.07.06, 09:14
        Witam
        A ja bym proponowala przed kolejnymi "współzyciami" poczytac troche o anatomii i
        fizjologii kobiety i stosunkusmile
        Pozdrawiam
        \
        • deela pitola sie a nie wiedza co i jak... boshhhhh n/t 27.07.06, 09:15
          • gracios Re: pitola sie a nie wiedza co i jak... boshhhhh 27.07.06, 09:17
            Dziecko, do szkoly marsz!

Jakiej macicy ?? Jezuuu, napewno nie macicy...

Czyzby to byla jakas prowokacja? wink
            • madzienka_89 Re: pitola sie a nie wiedza co i jak... boshhhhh 27.07.06, 09:21
              omg. myslalam dobrze napisalam zle. pochwy..
              • dragica Re: pitola sie a nie wiedza co i jak... boshhhhh 27.07.06, 09:26
                a moze to jest domnowy sposob na inseminacje?boszzzzzzzzzz, to straszne, w unii
                europejskiej jestesmy i w ogole, a tu takie cos.
                • dorotaww Re: pitola sie a nie wiedza co i jak... boshhhhh 27.07.06, 09:29
                  wie cie co ona ma 17 lat...mnie szczerze mówiąc to przeraża...dzieci robią
                  takie "rzeczy" a w dodatku nie mają pojęcia...co robią...SZOK>>>
                  • dorak8 ale 17 lat to nie takie rdzieci. 27.07.06, 09:53
                    Ja myślałam, że to to ma ze 13/14...
                • natalka691 Re: pitola sie a nie wiedza co i jak... boshhhhh 27.07.06, 09:36
                  ło jejku, ale sie usmiałam, aż na biurko wylałąm wode mineralną. Bede ścierać.
                  Dragica nie mogę się powstrzymac ze smiechu, wszystko mi podskakuje i mokre
                  biurko - "domowy sposób inseminacji", dostałam ataku smiechu, dawno tak sie nie
                  smiałam. Rewelacyjnie to okresliłacwink
                  • madzienka_89 Re: pitola sie a nie wiedza co i jak... boshhhhh 27.07.06, 09:40
                    bez przesady. jak macie pisac takie posty to lepiej nie piszcie. odpowie mi
                    ktos normalnie. od 3 lat nie mialam biologii, a takie tematy to mialam w
                    podstawowce. haloo
                    • kocio-kocio Re: pitola sie a nie wiedza co i jak... boshhhhh 27.07.06, 09:44
                      Ja Ci odpowiedziałam.
                      Nikt nie pozna w badaniach, że łyka.
                      Palcem można zapłodnić, tyle że trudno go włożyć do macicy, bo macica jest
                      schowana głęboko i ma tylko maleńki otworek w szyjce, która jest na samym dnie
                      pochwy, do której palec jak najbardziej można włożyć.
                    • natalka691 Re: pitola sie a nie wiedza co i jak... boshhhhh 27.07.06, 09:44
                      Kocio-kocio dałą ci odpowiedz krótka, rzeczowa i normalną. Jest tak jak
                      napisała
                      1. nie
                      2. tak
                      Jak sie bierze członka do buzi to to jest w krwi nie do wykrycia.
                      Jak się wsadza palec ze sperma do pochwy to moze byc ciaża.
                      Jak sie wstrzykuje sperme do macicy to to jest inseminacja

Innej odpowiedzi nie znam. Pociesz kolezanke, że moze spokojnie oddac krew, nie
                      ma napisane na czolei we krwi jakie zaabawki bierze do buzi wink
    • madzienka_89 Re: 2pyt. - wazne.. 27.07.06, 09:47
      no i dziekuje za odp.
    • dorak8 Re: 2pyt. - wazne.. 27.07.06, 09:59
      ale ja nie rozumiem....
      Przecież jak ktoś moż ewejśc na forum to ma dostęp do unternetu, no nie?
      A wystarczy wpisac w google jakies wyrazy i samemu sobie poczytac.
      Co to kogo obchodzi, że nie macie biologii...przecież Internet to jest cudowne
      żródło wiedzy... Po Aż! takie gupie pytania...Ja zadaję tylko w ostateczności,
      jak naprawdę nie mogę się doszukac i sieci.
      To dla mnie takie jakieś dziwne.
      a może młodym się wydaje, że Internet to tylko do czatowania i blogowania
      słóży...
      A może się mylę... sama nie wiem.
      Przepraszam...
      sad((
      • kraxa biologii nie maja 27.07.06, 12:38
        Ale jest brawo i dziewczyna, moze zamiast sposobow na penetracje analna
        doszkolilyby troche to gamoniowate towarzystwo w zakresie podstaw- a co do 17
        lat, to ja stracilam dziewictwo w wieku 16, ale wiedzialam co i jak, i od
        pierwszego razu sie zabezpieczalam wiec mozna
    • shamsa Re: 2pyt. - wazne.. 27.07.06, 13:56
      1. jak zrobia jej wymaz z gardla do kto wie co wyhoduja big_grinDDDDDD
      2. polecam lekture na wakacje - "Galapagos" Kurta Vonneguta
    • hoshi74 zadaj to pytanie Romanowi Giertychowi! 27.07.06, 14:07
      powiedz jeszcze, ze nie mialas biologii i na pewno Ci Pan Minister odpowie!
      • shamsa Re: zadaj to pytanie Romanowi Giertychowi! 27.07.06, 15:22
        moze za przykladem historii bedzie biologia powszechna i biologia dla
        prawdziwego polaka, bez tych wszystkich swinstw i plemnikow
    • aneta2216 Re: 2pyt. - wazne.. 27.07.06, 17:17
      Jak to możliwe, że teraz nie uczą biologii w szkołach??? Coś mi tu nie gra, bo
      mam siostrę o rok młodszą od autorki wątku i moja siostra na pewno miała
      biologię w gimnazjum - nawet konkurs wygrała... Może to jednak prowokacja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka