zola 27.07.06, 19:26 czesc nie wiem czy czekac z poznaniem plci do rozwiazania i ulsyszec (mam nadzieje mile) ma pani pieknego synka, czy sliczna coreczke czy juz jak siedzi w brzuchu mowic do boba po imieniu, ktore juz sa jak wy robicie? papa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evooteck Re: kiedy poznac plec 27.07.06, 19:36 My będziemy chcieli wiedzieć jaka płeć, ja nie mam od początku ciąży żadnego przeczucia czy to chłopak czy dziewczynka.Czekam na usg gdzie będzie widać płeć (myslę że ok 20 tyg najlepiej, chociaż jak jest dobry sprzęt to może wcześniej?) I wtedy można będzie jakoś wołać do maleństwa i nie będzie już ,,ono,,)tylko po imieniu,chociaż znając nas to się te imiona do porodu będą zmieniać. pozdr. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
olik35 Re: kiedy poznac plec 28.07.06, 12:57 Mi jak robiono USG Dippler to sie lekarka zapytala czy chce znac plec. I powiedziala mi ze wydaje jej sie ze bedzie dziewczynka. Pare miesiecy pozniej zostalo to potwierdzone ze jest na 100% dziewczynka. Ja chcialam wiedziec zeby nie zwracac sie do dziecka bezosobowo tylko po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
panizuza Re: kiedy poznac plec 28.07.06, 13:02 hej ja jestem na przelomie 21/22 tyg, tydzien temu bylam na usg i polozna powiedziala za wydaje jej sie ze bedzie dziewczynka ja i tak od poczatku do sowjego dzieck mowie po imieniu a teraz ja mi sle kopniaczki to sobie nawet rozmawiamy)jak dotke miejsca skad dzidek mnie kopnal to odpowiada kopnieciem jeszcze raz, heheh super uczucie!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadii19 Re: kiedy poznac plec 28.07.06, 13:33 Ja jestem prawie w 27 tc ale jeszcze nie znam płci Dziecka.Mam nadzieje że poznam w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dodkowska Re: kiedy poznac plec 28.07.06, 13:38 ja poznałam w 18 tyg ale taka ciekawostka zrob siusiu do słoiczka wrzuc 2 nasionka jedno jeczmienia a 2 przenicy ktore 1 wyrosnie jak przenica to dziewczynka jak jeczmien to chłopiec tak robili kiedys w egipcie Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: kiedy poznac plec 28.07.06, 13:43 zgadzam się z dodkowską. podobno jest to na 100% skuteczny sposób, ja nie próbowałam bo łatwiejszy dostep mam do usg niż do nasion zbóż. Odpowiedz Link Zgłoś