reniatoja 29.07.06, 09:29 co to jest to słynne badanie ktg? jak to badanie wyglada? przezyłam dwie ciaze i chyba nigdy tego nie miałam, podobnie zreszta jak nie doswiadczyłam spotkania z Czopem. albo sie to u nas inaczej nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phantomka Re: glupie pytanie 29.07.06, 09:34 Przypinaja ci pas na brzuch, ktory wylapuje bicie serca dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: i jest taki zapis jak na ekg 29.07.06, 10:46 a, to miaam pare razy robione to badanie, dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: i jest taki zapis jak na ekg 29.07.06, 10:47 oj Renia, tyle siedzisz na Cipie i sie nie znasz wcale na glupich pytaniach glupie pytanie brzmialoby tak: czy jak mi przypna ktg do brzucha, to czy to nie zaszkodzi mojej dzidzi? przeciez moze sie przestraszyc - to w koncu urzadzenie elektryczne DDD Renia, Renia, Renia! wstydzilabys sie Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: i jest taki zapis jak na ekg 29.07.06, 10:52 no nie wiem, troche wstyd siedziec tu tyle czasu i nie wiedziec co to ejst ktg, a juz czy zaszkodzi mojej dzidzi to sie nie martwie obie moje dzidzie sa juz po wszystkich zaszkodzeniach bezpieczne na zewnatrz Odpowiedz Link Zgłoś