kkatarynka 05.08.06, 09:27 Czy jest szansa ze zazywanie duphatonu spowodowalo pozytywny wynik tesu ciazowego, mimo braku ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martita4.a Re: duphaston a ciaza 05.08.06, 10:39 O ile mi wiadomo, to nie.Sama go biorę na "wzmocnienie cykli".Zaraz owu, staranaka i może się uda?To mój drugi cykl na tych tabletkach.Gin mówił,że nie wpłynie pozytywnie na wyniki, chociaż ewentualny test mam robić po 5 dniach spóźnienia @,czyli 5 dni po skończeniu tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatarynka Re: duphaston a ciaza 05.08.06, 11:11 Ja bralam jeden cykl. Wywodzi na to ze sie udalo. Test zrobilam trzeci dzien po planowanym okresie i wyszedl pozytywnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kkatarynka Re: duphaston a ciaza 05.08.06, 11:18 problem w tym ze nie ma mojej lekarki, pojechalana urlop , bedzie dopiero 21 siernia. A ja chce miec pewnosc, ze ten lek nie zaklamal wyniku Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: duphaston a ciaza 05.08.06, 12:06 Duphaston nie przekłamuje wyniku testu. Zawiera progesteron, podczas gdy test wykrywa gonadotropinę (HCG). Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaww Re: duphaston a ciaza 05.08.06, 13:02 ja po pierwszym opakowaniu zaszłam, w ciążę...u lekarza byłam na potwierdzenie gdy byłam w 8 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
asiul_78 Re: duphaston a ciaza 05.08.06, 13:17 Nie ma takiej szansy. Gratulacje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
olinek11 Re: duphaston a ciaza 05.08.06, 13:46 ja bralam duphaston przez pol roku mimo tego mialam cykle nieregularne ale ani razu test nie wyszedl pozytywny dopiero za siodmym razem wyszly dwie kreseczki i okazalo sie ze jestem w ciazy,teraz mam pokazny brzuch (28tydzien) Zycze Ci wszystkiego dobrego!! Do lekarza najlepiej isc okolo 8tygodnia wtedy juz widac ta mala kruszynke. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
kkatarynka Re: duphaston a ciaza 05.08.06, 17:45 Dzikuje za odpowiedzi igratulacje )) Upewnilyscie mnie )) Moge sie zaczac przyzyczajac do mysli ze bedzie bobasek )) Odpowiedz Link Zgłoś
kkatarynka Re: duphaston a ciaza 05.08.06, 17:47 W osmym tygoniu juz sie robi USG? 28 tydzien ) a wiesz co bedzie? chlopak czy dziewuszka? gratulacje )) Odpowiedz Link Zgłoś
agulka1001 Re: duphaston a ciaza 05.08.06, 17:48 co do usg-powiem lepiej!ja mialam usg 13dni po owu (czyli 5tc),wiec usg robi sie tak wczesnie!u mnie widzial kropeczke,ale ze wzgledu na wczesniejsze poronienie i strach,poszlam tak szybko,dostalam luteine i kaprogest! Odpowiedz Link Zgłoś
olinek11 Re: duphaston a ciaza 05.08.06, 17:56 ma byc druga dziewczynka, pierwsza ma juz trzzy latka i osiem miesiecy. ja USG mialam robione w osmym miesiacu ale sa przypadki kiedy slyszalam ze robiono wczesniej. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś