amelka333 18.08.06, 18:54 Mam pytanie co może oznaczać podwyższona norma leukocytów, wprawdzie nieznacznie ale sa podwyższone.Czy może to zaszkodzic maleństwu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociajadzia1 Re: podwyższone leukocyty 18.08.06, 19:04 To w ciąży normalne. Niemartw sie. Odpowiedz Link Zgłoś
deka.dentka Re: podwyższone leukocyty 18.08.06, 19:54 nie powinno być ich zbyt dużo w moczu, ale we krwi, tak jak napisała Koleżanka wyżej, to normalne w naszym stanie (przez pewien czas miałam ich nawet 16000) Odpowiedz Link Zgłoś
justino Re: podwyższone leukocyty 19.08.06, 23:47 w ciązy tak jest leukocyty i OB są podwyższone. Nie martw się. Odpowiedz Link Zgłoś
gmart2 Re: podwyższone leukocyty 20.08.06, 12:24 Co to znaczy podwyzszone?Dlaczego nie napiszesz po prostu ile masz? Odpowiedz Link Zgłoś
beata.hirsz Re: podwyższone leukocyty 23.08.06, 09:39 podwyzszone leukocyty ma karzda cięzarna ale jesli są zbyt dużo podwyższone to moze oznaczac zakarzenie w organizmie i miedzy innymi zepsuty ząb lub bakterie w pochwie wiec lepiej uwazać bo mogą też oznaczać że coś złego sie dzieje z ciążą ja miałam podwyższone nieznacznie lekarz nie zwrócił uwagi na to a chodziłam z martwym płodem 3 tyg, wiec uważajcie Odpowiedz Link Zgłoś