karolla33 29.09.06, 16:12 dziewczyny jak wygląa odejście czopu, czy odchodzi cały na raz czy może odchodzić stopniowo, i czy jest go dużo. Bo dzisiaj miałam taką wydzielinę białą jak biało ubite z cukrem pudrem był gęsty.???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyka Re: pomocy!!!!! CZOP 29.09.06, 16:19 pomocyyyyy!!!!!!!!ratujcie dziewczyne!!!!!!!!!!! CZOP jej odszedl pomocyyyyyyyyyyyyyyyyy ratunku!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1232 Re: pomocy!!!!! CZOP 29.09.06, 18:45 Antyka, Ty raczej złośliwa koza jesteś!!!!!Masz jakieś problemy to pewne ale jakie? Po wypowiedziach, mam wrażenie , ze dużego kalibru. Odpowiedz Link Zgłoś
isa2 Re: pomocy!!!!! CZOP 29.09.06, 18:51 Po co ta kobieta (czytaj Antyka) sie wog. wypowiada. Strasznie duzo czasu musi miec... Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: pomocy!!!!! CZOP 29.09.06, 18:55 mam bardzo duzo czasu czekam sobie w domu na rozwiazanie a tak z innej beczki, nie dziwi Was, ze ktos w waciku o czopie wzywa pomocy???? bo mnie bardzo ... Odpowiedz Link Zgłoś
gigo2002 Re: pomocy!!!!! CZOP 30.09.06, 22:48 przylaczamsie dopytania. Antyka, ty nie odpisuj. czy mozna nie zauwazyc czopu, ze odchodzi? i jak wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: pomocy!!!!! CZOP 30.09.06, 22:56 ja miałam różowego koloru maź. Szybko pojechałam do szpitala i trzeba było czekać... Podobno za mało tego było, a ma być dużo. Ja to miałam tydzień przed planowanym porodem, urodziłam w sumie na drugi dzień, ale po odejściu czopa skurcze juz zaczęły przychodzić. Po dotarciu do szpitala dostałam dodatkowo czopek na przyspieszenie, a potem zastrzyki w zadek na otwieranie się szyjki. A m którym tc jesteś? jak masz suwak, to zaraz sprawdze Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: pomocy!!!!! CZOP 30.09.06, 22:59 acha, więcej nie wyszło mi już tego. Tylko trochę. Pewnie przy porodzie wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś