Dodaj do ulubionych

Rewelacja!

IP: *.* 19.09.01, 12:42
Dziewczyny, chciałam sie pochwalić, że właśnie z mężem zaczęliśmy chodzić do szkoły rodzenia i tam dowiedzielismy się, że tata może w domu słuchać bicia serca maleństwa! :hap:Jak to robić? Trzeba wziąć tekturową rurkę ze środka papieru toaletowego (hi hi hi)przyłozyć do brzuszka i... jeśli się dobrze wsłuchać, to słychać!!! :eek: Nie da się tego pomylić z sercem mamy, ponieważ tętno maluszka jest 2 razy szybsze (ok. 140 uderzeń)... Mąż przetestował - działa, aczkolwiek kilka razy przestawiał rurkę, zanim udało mu się trafić w dobre miejsce.Jaka szkoda, że to zabawa tylko dla Taty - ale niech oni też coś z tego mają!Pozdrawiam gorąco i życzę fascynujących doznań:bounce: Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Rewelacja! IP: *.* 19.09.01, 12:52
      hEJ :)Fajnie ze to napisałas dziś wyprubojemy hiii :OMoze moj gluchy sie czegos doslucha i przez moje sadelko bedzie slychac :lol:CaluskiThessi
    • Gość: guest Re: Rewelacja! IP: *.* 19.09.01, 13:28
      hejJestem w 35 tygodniu ciąży i jak mała się nie wścieka to mój mąż słyszy bicie jej serduszka bez niczego-po prostu przykładając ucho do brzusiaBuziaczki :-))))
      • Gość: guest Re: Rewelacja! IP: *.* 19.09.01, 13:37
        Mój też! Ja nie mogę sprawdzić, bo nie przyłożę sobie swojego uszka do Brzuszka, ale dobrze, że Mąż ma satysfakcję ze słuchania serduszka Dzidzi! Polecam.Kasia R
    • Gość: kzk Re: Rewelacja! IP: *.* 19.09.01, 14:40
      SUper. Ja jestem dopiero w 14 tygodniu, to pewnie za wczesnie prawda? A Ty w ktorym tygodniu jestes?Pozdrawiam Kasia
      • Gość: guest Re: Rewelacja! IP: *.* 20.09.01, 17:04
        Kasiu, jestem w 25 tygodniu, więc u Ciebie może być ciut za wcześnie. Ale próbujecie - a nóż się uda?A swoją drogą zazdroszczę dziewczynom (a raczej ich mężom) w bardziej zaawansowanej ciąży, że mogą już wysłuchać tętno bez "specjalistycznego sprzętu" ;-)Nic to - poczekamy - doczekamy się i my!Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka