Dodaj do ulubionych

urodziłam Julkę!!!!!!!!!

IP: *.* 21.10.01, 17:33
Urodziłam moją córeczkę w czwartek o 4 rano, dokładnie w datę terminu porodu! Już jesteśmy w domu, z wrażenia nie mogę spać. Muszę pochwalić szpital na Żelaznej. Personel szpitala przybiega na każde żądanie i wszyscy byli bardzo mili (a rodziłam sama-mąż warował przy telefonie i nie miałam wykupionej położnej) Dziękuję!!!Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 21.10.01, 17:44
      Gratulować, ściskać, całować, życzyć żeby maluch rósł duzy i chował sie zdrowo, zazdrościć - co innego można ?Wszystkiego najlepszego, Moniko :)
      • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 21.10.01, 20:26
        GRATULUJE I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!:)
    • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 21.10.01, 17:51
      :love: :love: :love: GRATULACJE :love: :love: :love::bounce: Wszystkiego co najlepsze, zdrowia, szczescia i spelnienia marzen. :bounce:Ja tez Ci zazdroszcze :) :hello:SuzannDo zyczen doklada sie Jas (Moje Kochanie) i Izunia (w brzuszku)
      • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 21.10.01, 20:07
        Gratulacje,gratulacja i jeszcze raz gratulacje!!!Zrowego Malucha,samych radości i wiele szczęścia z większa rodziną.Pozdrawiam.Asia z 33 tygodniową Oleńką.
    • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 21.10.01, 20:06
      Gratulacje :love:!!!! Z powodu Julki oraz niewątpliwie tego, że urodziłaś we czwartek, a już dzisiaj jesteś w domu i możesz się z nami na forum podzielić tą wiadomością!!!!!:hello: Kasia R + Brzuszek 4 dni po terminie (buuuu :cry:)
    • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 21.10.01, 20:46
      Serdeczne gratulacje :bounce:
    • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 21.10.01, 20:47
      Monika!Szczere gratulacje :)Zadroszczę Ci, że tak wszystko ci poszło super i że masz już małą ze sobą :bounce: Pozdrawiam :hello:Agnieszka i 33 tyg brzuszek
    • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 22.10.01, 09:19
      Moje gratulacje!!! Dużo szczęścia I SŁODKIEGO MACIERZYŃSTWA.Napisz coś więcej o Julci ... i czekamy na zdjęcie. Buziaczki. Agucha i Mateuszek
      • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 22.10.01, 09:35
        GRATULACJE!!!NIECH SIĘ JULCIA ZDROWO CHOWA .-ANIA I 25 TYG.JULCIA W BRZUSZKU.
    • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 22.10.01, 09:50
      Nic więcej jak tylko gratulować :)Wiki z 38 tygodniowym brzuchem
    • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 22.10.01, 11:45
      Najwieksze na swiecie gratulacje! Juz jestes szczesliwa Mamusia i mozesz przytulac swoje malenstwo. Ja tez bede rodzic na Zelaznej. Mam nadzieje, ze wszystko potoczy sie sprawnie. Czekamy na zdjecia Julki!!!Dagmara i 39 tygodniowy brzuszek
      • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 23.10.01, 12:43
        Witaj przyszla mamusiu! ja tez Dagmara, ale z brzuszkiem nieco mniejszym, bo 19 tygodniowym. Zycze Wam duzo radosci i zdrowka, szczesliwego rozwiazania. dagmara
    • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 22.10.01, 20:58
      Gratuluję!I wszystkiego najlepszego!I duuużo zdrowia!PozdrawiamAnia
    • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 23.10.01, 10:33
      Gratulacje !!!! :hap:Zyczymy zdrowka dla Ciebie i malutkiej. Napisz jaka byla duza i jakie planujecie imie dla coreczki.Aga z Kubusiem 6-latkiem i Magdusią 16-dniową:hello:
      • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!!ale ze mnie GAPA !!! IP: *.* 23.10.01, 10:35
        Ha ha Ale ze mnie gapa-no jasne imie Julia !!!To chyba dlatego, ze Magda budzila sie dzis co godzine ;-)))Niewyspana Aga :-)))
    • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 23.10.01, 12:39
      Gratulacje!!!! najszczersze i wprost z serca! ja na moja Julke jeszcze czekam...ah...do 18 marca. Usciskaj swoja malenka istotke od nas dwojga- dagmara i julki. I duzo duzo radosci i szzescia!
    • Gość: guest Re: urodziłam Julkę!!!!!!!!! IP: *.* 23.10.01, 15:59
      Gratuluję mamie i Julce! Ja też rodziłam rok temu na Żelaznej, też nie miałam prywatnej położnej i wszystko było ok. Następne dziecko też na pewno tam urodzę. PowodzeniaPaulina , mama Zuzki - Julki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka