Dodaj do ulubionych

"Dziecko" zniknie?!

IP: *.* 13.02.02, 18:12
SLuchajcie,dzisiaj przeczytałam ze trwa dyskusja o zarejestrowanie nazwy "dziecko" przez "Dziecko" (nasze) oraz "Twoje Dziecko"... JEsli to drugie bedzie zwyciezca, "Dziecko "zniknie z rynku" jak napisali...???!ja nie chce!cleo
Obserwuj wątek
    • Gość: Dżoanka Re: "Dziecko" zniknie?! IP: *.* 14.02.02, 09:31
      Przyłączam się do protestu! Ostatecznie można nasze "Dziecko" nazwać troszkę inaczej, ale brand recognition... :-(
      • Gość: Agata Re: "Dziecko" zniknie?! IP: *.* 14.02.02, 10:16
        Że jak? Aaaa, rozpoznawalność marki?
    • Gość: Adzia Re: "Dziecko" zniknie?! IP: *.* 14.02.02, 11:02
      Dziewczyny, bez paniki. Już o tym pisałam w Salonie, więc się powtórzę: na mój rozum "Dziecko" i "Twoje Dziecko" to dwie różne nazwy handlowe.A nawet gdyby co, to Prószyński nie śpi - najwyżej zmieni nazwę na "Nowe Dziecko" (tak jak z Fantastyką).
    • Gość: Ania_G Re: "Dziecko" zniknie?! IP: *.* 14.02.02, 11:39
      O, a ja lubię oba!!!
    • Gość: justyna_redaktor Re: "Dziecko" zniknie?! IP: *.* 14.02.02, 12:10
      Moje Drogie emamy,moge Was uspokoic - "Dziecko" na pewno nie zniknie z rynku. Od poczatku swego istnienia jest zarejestrowane w odpowiednim Sadzie i nic mu nie grozi. Na rynku prasowym czesto zdarza sie, ze tytuly maja bardzo podobne brzmienie - Np "Pieniadze" i "Twoje Pieniadze", "Auto Moto" i "Auto Moto Swiat" itp itd. Ilosc slow w jezyku jest ograniczona a tytulow bardzo wiele. Mamy bardzo dobre wyniki i byc moze to niepokoi Konkurenta, dlatego w tak wyszukany sposob probuje oslabic nasza wiarygodnosc. Jestem przekonana, ze i Wy i my mozemy spac spokojnie.Dzieki za dobre slowaJustyna Dabrowska
      • Gość: 123 specyfika "DZIECKA" IP: *.* 14.02.02, 15:51
        Chcialam jeszcze dodac ze wg mnie "Dziecko" jesst o tyle specyficzne, ze ma swoja strone internetowa- ale to nie wszystko. WOkol tej strony wytworzyla sie odrebna spolecznosc- dzieki wielkiemu forum (rozne watki i dzialy) oraz chatowi. Sa spotkania, rozmowy itd...To odroznia to pismo od innych tego typou, jak sadze. W kazdym razie- aj czasem kupue te inne,ma le nie czuje sie ajkos z nimi zwiazana EMOCJONALNIE,a z "Dzieckiem" a zwlaszcza z "edzieckiem" bardzo bardzopozdrawiamcleo
    • Gość: olaart Re: "Dziecko" zniknie?! IP: *.* 14.02.02, 18:02
      A wiecie, że "Dziecko" i inne czasopisma Pruszyńskeigo mozna sobie zaprenumerować na pół roku za punkty zbierane w Plus GSM. Jeżeli ktoś ma komórke w tej sieci radzę zadzwonić i sie dowiedziec szczegółów. Mój mąz "pracuje"komórką więc tych punktów to nam się nazbierało i będziemy mieć za nie "Dziecko", "Nową Fantastykę" i "Wiedzę i Życie". Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę je w skrzynce - tyle czytania! i to właściwie za darmo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka