Gość: sawlb IP: *.* 27.04.02, 00:39 Kochane,Mam pytanie.Kolezanka miala robione usg w 8ym tyg i powiedziano jej,ze:"pecherzyk plodowy jest za duzy w stosunku do wielkosci plodu".Czy moze wiecie co to oznacza w praktyce?B Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia.d.d Re: Co to oznacza IP: *.* 27.04.02, 10:22 znalazłam Tylko Tyle,że To oznacza możliwość nieprawidłowego przebiegu ciąży, kTórą Trzeba sTarannie monitorowaćoraz,że w przypadku Tyłozgięcia macicy takie wyniki należy interpreTować bardzo ostrożnie gdyż zdarzają się pomyłkinie za dużo Ci pewnie pomogłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawlb Re: Co to oznacza IP: *.* 28.04.02, 10:57 joanna dalek napisała/ł:> znalazłam Tylko Tyle,że To oznacza możliwość nieprawidłowego przebiegu ciąży, kTórą Trzeba sTarannie monitorować> oraz,że w przypadku Tyłozgięcia macicy takie wyniki należy interpreTować bardzo ostrożnie gdyż zdarzają się pomyłkiAsiu, dzieki za pomoc.To chyba tlumaczy lakonicznosc lekarza. Widocznie na tym etapie i na podstawie tego jednego usg trudno cos konkretnego powiedziec. Jeszcze raz dziekuje.B Odpowiedz Link Zgłoś