angruszka 28.11.06, 20:50 być może jestem w ciąży...,a o ile-to będzie gdzieś 3tc., cholerka-piłam, paliłam w między czasie i teraz bardzo się martwię )-,: jutro rano zrobię test, ale objawy są dość wyraźne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyes69 Re: ciąża a alkohol 28.11.06, 21:06 Duzo kobiet, nie wiedzac, ze jest w ciazy zachlalo swoje dziecko - witaj w klubie. Sie nie przejmuj, bo stres bardziej zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
natural_flavor Re: ciąża a alkohol 28.11.06, 22:16 moje dziecko tez dwa razy uczestniczylo w ostrej imprezie... i cala ciaze martwilam sie jak glupia.I jeszcze bylam w trakcie rzucania palenia i namietnie zulam gumy nikorette... i w trakcie imprezy wzielam tabletki przeciwko kacowi, nie pamietam jak sie tam one nazywaja... Teraz jest poltoraroczna slodka istotka, calkowicie zdrowa. Dodam, ze na poczatku nie ma wiekszego znaczenia co zjesz lub wypijesz bo lozysko jeszcze nie jest wyksztaltowane i dziecko zywi sie z tzw. cialka zoltego. Tak uslyszalam i tego sie cala ciaze trzymalam. Nie martw sie, bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
spoti Re: ciąża a alkohol 28.11.06, 22:18 Ja też dołączam do Was. Zalałam moje maleństwo niczego nieświadoma;/ Odpowiedz Link Zgłoś
janeausten Re: ciąża a alkohol 28.11.06, 22:21 Co się stało, to się nie odstanie. Na szczęście natura tak zaplanowała, że w tak wczesnej ciąży na zarodek nie ma to wpływu. Teraz już nie szalej . Odpowiedz Link Zgłoś