debollica 03.12.06, 20:47 po ciazy baaardzo przytyjecie, wiec mam dietke dla was forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36&w=53067129 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinapawlik Re: pomoc 03.12.06, 22:33 dlaczego "po ciąży"???? ja po ciązy bardzo schudłam bez żadnej dietki a teraz znów spodziewam sie dziecka i z radością patrzę na dodatkowe kilogramy, bo nawet jeśli nie wszystkie zrzucę to BĘDĘ MIAŁA DZIDZIUSIA!!!!!!!!!!!!! a najważniejsze jest to kim się jest a nie ile się waży pozdro dla autorki wątku Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 nie mierz ludzi wlasna miara :) 03.12.06, 22:57 to ze ty wrzucilas 3 dychy na licznik i teraz maz cie w workowatej koszuli nie chce to nei nasza sprawa idz jedz jajka i puszczaj baki moze faktycznie schudniesz Odpowiedz Link Zgłoś
joannajarek Re: nie mierz ludzi wlasna miara :) 04.12.06, 07:46 No a dla naszych biednych mezow, ktorym baaaardzo wspolczujesz widoku swoich kochanych zon w "workowatych koszulach" i ogladajacych nas z obrzydzeniem przy porodach w wodzie- nie masz jakiegos zlotego lekarstwa? Owszem dorzucam kilogramow w ciazy ale dam sobie potem z nimi spokojnie rade. Pozdrowienia Joanna Odpowiedz Link Zgłoś