Dodaj do ulubionych

Kiedy test?

IP: *.* 25.11.02, 21:24
Hej,Kiedy najszybciej można zrobić test ciążowy aby wynik był wiarygodny? Nie mogę się doczekać terminu miesiączki, a nie wiem czy jest sens robić test wcześniej.Napiszcie please, w ile dni po zapłodnieniu robiłyście i jak wyszło ? ;-)Pozdrawiam :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: Agienka Re: Kiedy test? IP: *.* 28.11.02, 18:06
      Hej!Ja robiłam test tydzien po terminie spodziewanej miesiączki. Najlepiej zapytaj w aptece o test, który najwczesniej może coś wskazać. W aptece najczęsciej się na tym znają, a poza tym na opakowaniu jest napisane, po jakim terminie on pokazuje. Radzę zrobic test ok. tygodnia do 10 dni po. A zwróć tez uwagę na inne objawy, np. napięty (taki wzdęty)brzuch, jakbys miała mieć okres, ale nie masz, lub bolące piersi, a nawet początkowe mdłości...Jeżeli wyjdzie, że jestes w ciąży, to GRATULACJE!Mi tak wyszło i dzis jestem w 5 miesiącu!Pozdrawiam!Agnieszka.
    • Gość: astra Re: Kiedy test? IP: *.* 28.11.02, 19:42
      Ja nie mogłam się doczekać i zrobiłam badanie krwi kilka dni przed terminem spodziwanej miesiączki. Wyszedł pozytywnie. To było w styczniu i dziś Natalka ma 2,5 mies.Trzymam kciuki.Pozdrawiam,Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka