Dodaj do ulubionych

Do Cytrynki

IP: *.* 11.03.03, 13:05
Zespół cieśni kanału nadgarstka nie jest znowu tak b. rzadki w ciaży, sprzyja mu zatrzymanie płynów w organizmie i właśnie to, że pracujesz rękoma. Może sie objawiać okropnymi bólami, tak więc taki dyskomfort jak opisałaś to może szczęście w nieszczęściu i pewnie da sie przeczekać. Jeśli nie ustąpi po ciąży to wtedy naprawdę należy się martwić. Ja też mam drętwienia i mrowienia w obu rękach, stała wymuszona pozycja np. przy klawiaturze komputera temu sprzyja.Pozdrawiam i życzę Wam dziewczyny dużo zdrowia.Werbena
Obserwuj wątek
    • Gość: Cytrynka Re: Do Cytrynki IP: *.* 11.03.03, 18:17
      WerbenaDzięki za odpowiedź. Liczę na to, że niedługo przejdzie, bo troszkę mi to przeszkadza. Jestem w połowie 33 tygodnia, muszę więc wykazać nieco cierpliwości. Generalnie nie powinnam narzekać, bo do tej pory nie miałam szczególnie dokuczliwych dolegliwości. Pozdrawiam cieplutkoCytrynkaP.S. A może istnieją jakieś ćwiczenia dla dłoni, żeby uniknąć mrowienia itp.??
    • Gość: Basia_mama_Patryka Re: Do Cytrynki IP: *.* 11.03.03, 21:28
      Werbena, proszę o przepisanie postu pod wątek który otworzyła Cytrynka, link znajduje się poniżej:http://forum.edziecko.pl/view.php?site=edziecko&bn=edziecko_ciaza&key=1047310237&first=1047409207&last=1047293236Ten wątek zamykam, a po dwóch dobach zostanie on skasowany.PozdrawiamBasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka