martala3 28.12.06, 19:30 czy będąc na zwolnieniu (lub na macierzyńskim) dostałyście bony na święta jeśli pozostali pracownicy firmy dostawali czy tez Was pominięto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga7721 Re: Bony na święta 28.12.06, 19:33 Jak byłam na zwolnieniu dostałam bony na święta. Odpowiedz Link Zgłoś
anggie2 Re: Bony na święta 28.12.06, 19:33 ja dostalam bedac na zwolnieniu w ciąży i to o dziwo zaskakujaco duzo) takze nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
skuskai Re: Bony na święta 28.12.06, 19:36 Jeśli w twoim zakładzie rozdali bony na święta to pewnie że ty też powinnaś otrzymać. U mnie w pracy były i dostałam jak wszyscy a jestem teraz na zwolnieniu lekarskim. Powiem więcej nawet będąc na urlopie wychowawczym powinnaś dostawać bony jeśli tylko są rozdawane innym pracownikom. U mnie w pracy tego przestrzegają. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: Bony na święta 28.12.06, 20:29 wszystko zalezy od regulaminu świadczen socjalnych, który masz w zakłądzi epracy. bedąc na l4 lub macierzyńskim dokładasz się do funduszu socjalnego, więc powinnas dostać bony. ale z wychowawczym, to może być różnie, bo wtedy nie dokładasz się do funduszu i tracisz uprawnienia pracownicze. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Bony na święta 28.12.06, 21:02 Na zwolnieniu i macierzyńskim normalnie, a na wychowawczym wiele mniej, ale też dostawałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: Bony na święta 28.12.06, 21:03 u nas i na wychowawczym i na macierzyńskim dziewczyny normalnie dostają Odpowiedz Link Zgłoś