giggle 30.12.06, 11:29 Cześć dziewczyny ! Jestem w 9 tyg. ciąży i od jakiegoś czasu bardzo często drętwieją mi place u rąk , budzę się kilka razy w nocy z kompletnym brakiem "czucia" w palcach.Czy któraś z was też tak miała??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ambrozja Re: drętwienie rak 30.12.06, 14:50 Niestety to jedna z tych dolegliwosći które pojawiają się w ciązy i są dośc nieprzyjemne. Ja jestem obecnie w 35 tc i od kilku tygodni tez mnie to dopadło Najgorzej jest w nocy gdy drętwieją mi dwie ręce i dołącza się do tego ból trudny do opanowania i bardzo utrudniający zasypianie. Powiedż o tym swojemu lekarzowi to napewno doradzi ci preparat magnezowy który troche zazwyczaj w takich sytuacjach pomaga. Przesyłam ci tez linka do strony o tej dolegliwosci. Pozdrawiam. www.forumginekologiczne.pl/specjalista/ep,423 Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: drętwienie rak 30.12.06, 19:30 Ja też mam drętwienie i sztywność palców, zwłaszcza w nocy. Teraz jestem w 30 tc i doszło sporo nowych dolegliwości, więc do tego nie przywiązuję wiekszej uwagi. Dużo ciężarnych na to cierpi, chyba nie ma co sie przejmować. aa jak brałam lek na wzmacniający naczynia krwionośne - cyclo3fort to było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kja1 Re: drętwienie rak 30.12.06, 22:02 miała ale później, po 30 tyg. moze masz dyskopatię? Odpowiedz Link Zgłoś