Dodaj do ulubionych

UBRANIA DLA CIĘŻARNEJ

03.04.03, 15:35
Ratunku!!!!! Jestem w 25 tygodniu ciąży i zaczynam się nie mieścić we własne
rzeczy czy możecie mi pordzić jakiś fajny sklep z ciuchami???
Z góry dziękujęsmile
Obserwuj wątek
    • fille Re: UBRANIA DLA CIĘŻARNEJ 03.04.03, 16:01
      Napisz skąd jesteś, bo ja z okolic Śląska. Ja znalazłam sklep w Chorzowie w okolicach WBK. Często też ubrania ciążowe można kupić tam gdzie ubrania dla puszystych, albo można poszukać w second-hand'ach.

pozdrawiam

Małgosia
      • magma5 Re: UBRANIA DLA CIĘŻARNEJ 03.04.03, 16:07
        Niestety ja jestem w Warszawy, ale prawdą jest, że w secundhandach można
        znaleźć ciekawe ciuchy; Jedank teraz mam poważne wyjście wieczorem i nie mam
        gdzie kupić jakiejś fajnej sukienki.
        • anna.michal Re: UBRANIA DLA CIĘŻARNEJ 03.04.03, 16:20
          Zobacz na forum Warszawa. Tam pewnie znajdziesz konkretniejsze informacje.
          Ja moge Ci podać:

„Agnes” al. Solidarności 91
          „Maternity” ul. Mazowiecka 4
          „9 miesięcy”, ul. Grochowska 230
          „KappAhl”, Galeria Mokotow, CH Reduta, CH Klif
          „Mothercare”, Galeria Mokotów, ul. Wołoska 12
          Dom Handlowy „SMYK”
          Odziez ciążowa, al. Wyzwolenia 6
          „BELLA MAMA”, ul.Młynarska 8/12, róg Al.Solidarności, dawny PeDeT WOLA

To są informacje z serwisu strony.wp.pl/wp/podsercem/ciaza/sklep.htm

przy niektórych są też krótkie opisy.
          • magma5 Re: UBRANIA DLA CIĘŻARNEJ 04.04.03, 09:36
            WIELKIE DZIĘKI.... pobiegnę dzisiaj na zakupy a w poniedziałek dam znać co
            znalazłam.... smile)))
        • magda9976 Re: UBRANIA DLA CIĘŻARNEJ 04.04.03, 09:36
          Jeżeli mieszkasz w okolicach Woli lub bemowa to polecam wycieczkę do Starych
          Babic pod Warszawę ( ul. Rynek 15),za Warszawą na przedłużeniu Górczewskiej.
          Mają tam fabryke i sklep przyfabryczny z ciuszkami tylko dla ciężarnych. Są
          nawet elegenckie sukienki. Ja kupiłam sobie ostatnio bardzo eleganckie czarne
          spodnie, fajne ogrodniczki i komplet do pracy (tunika + spodnie). Wszystko super
          Udanych zakupów!!!
          Magda
          PS Jest też sklep internetowy www.miloha.pl tam też są fajne rzeczy
          • zyna Re: UBRANIA DLA CIĘŻARNEJ 10.04.03, 13:55
            Ja właśnie mieszkam na Jelonkach i się do Babic wybieram. A jak kształtuja się
            ceny tych ubrań? Pytam, bo widziałam ostatnio w mothercare bardzo ładną
            sukienkę, ale cena 239zł była wg mnie trochę przesadzona.
            A czy ktoś zamiawiał ubrania z miloha.pl? Ciekawi mnie jaka jest ich jakość i
            ile się czeka na realizację zamówienia?
            • zyna Re: UBRANIA DLA CIĘŻARNEJ 10.04.03, 13:59
              Zapomniałam się jeszcze zapytać czy ktoś kupował może ciuszki ciążowe w dawnym
              pedecie na woli, bo tam podobno też jest taki sklep?
            • magda9976 Re: UBRANIA DLA CIĘŻARNEJ 10.04.03, 14:33
              Ja zamawiałam w miloha.pl. Dostawa jest szybciutko. Złożyłam zamówienie w
              poniedziałek to w piątek już miałam w domu ubrania. Przy drugim razie mieli
              jakiś problem z materiałem i zadzwonił do mnie pan - czy moge poczekać lub
              czy chcę zamówić coś innego. Zwroty też są ok! Zwróciałm marynarkę i zwrot
              pieniędzy dostałam po 6-7 dniach od wysłania paczki. Biorąc pod uwagą naszą
              pocztę to dość szybko. Generalnie polecam. Fajny jest taki komplet Fuzja
              kupiłam zielony i jest super - fajny materiał. Nie polecam ogrodniczek bo
              sztruks jest kiepskiej jakości i kolana się wypychają.
              Co do Babic to kupiłam spodnie z żorżety (chyba tak się to pisze) za 110 zł z
              odrobiną lycry, bardzo eleganckie i wygodne. Co prawda sięgają pod sam biust,
              ale brzuszek jest w nich zgrabny (opnia mojej teściowej). Mają też fajne
              ogrodniczki za sto parę (dokładnie nie pamiętam) chyba w 10 róznych kolorach.
              bluski, garsonki, fajne sukienki do kolan sznurowane z tyłu. Generalnie
              porównując z mothercare to prawdziwy raj ( kolory + wzory)

Udanych zakupów
              Pozdrawiam
              Magda
    • milorzab Re: UBRANIA DLA CIĘŻARNEJ 11.04.03, 14:35
      Sklep w Babicach jest naprawdę bardzo fajny. Duży wybór,
      miłe panie, jak nie ma rozmiaru to dzwonią i pytają czy i
      kiedy będzie. Polecam. Asia
      • zyna Re: UBRANIA DLA CIĘŻARNEJ 11.04.03, 17:16
        Dziękuję za odpowiedzismile))
        Ale mam oczywiście jeszcze jedno pytanie: czy w sobotę też jest tam czynne, bo
        mi osobiście najlepiej odpowiada ten dzień. I jakie wogóle są godziny
        otwarcia. Dzięki z góry i przepraszam za nudzenie.
        • magda9976 Re: UBRANIA DLA CIĘŻARNEJ 15.04.03, 15:45
          Byłam wczoraj w Babicach. Sklep jest czynny od 10 do 17, ale nie sprawdziałam
          czy jest czynny też w sobote. Możesz tam zadzwonić (022)796 11 87. i dowiesz
          się wszystkiego. Ja kupiłam sobie śliczną sukienkę zieloną tzw. princeskę za 84
          zł - śliczniutka. Generalnie polecam ten sklep.
          Pozdrawiam wszystkie ciężarówki

Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka