maniaska 27.02.07, 12:52 Czy wasze blizny (ok 5 miesiecy po porodzie) tez sa takie jakby drut na brzuchu? ja mam takie zgrubienie, nie wiem czy zejdzie, a jak u was? POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
id.kulka Re: do mam po cesarce 27.02.07, 13:16 Jestem półtora roku po cc i mam uśmiechnięty brzuszek Tylko czerwoną linię. Myślę, że z czasem Twoja bliza też stanie się mniej widoczna. Pozdrawiam, Kulka. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaska Re: do mam po cesarce 27.02.07, 14:09 Ale ja wiem ze zejdzie , chodzi mi o to ze mam takie zgrubienie, jakby drucik, taki twardy szew. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: do mam po cesarce 27.02.07, 19:10 Jestem 6 m-cy po porodzie i mam taki drucik jak mówisz.Jest już malutki i lekko różowy,ale od 3 m-ca smaruję Contratubexem. Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_83 Re: do mam po cesarce 27.02.07, 19:40 ja jestem dwa i pol roku po cc i mam jasniutka, ledwowidoczna blizne Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: do mam po cesarce 27.02.07, 21:45 Jestem 6 lat po cesarce i mam prawie niewidoczną białą kreskę. Za to posiadam fatalną bliznę po wyrostku Odpowiedz Link Zgłoś
c_izula Re: do mam po cesarce 27.02.07, 23:11 Zejdzie, zejdzie, u mnie 4 lata po..i ciezko znalezc bliznę , chyba, że za ponad miesiąc mi poprawią to bedzie łatwiej hi hi Pozdrawiam Izula Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: do mam po cesarce 28.02.07, 12:19 Zejdzie,o to sie nie musisz martwić.Też miałam i teraz nie ma po tym sladu a blizna jest blada i mało widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś