Dodaj do ulubionych

opinie prosze :)

14.03.07, 08:17
Szukałam i szukałam i to chyba to.. zerknijcie na niego,lekki(my na 2. pietrze), niedrogi, na paskach wiec mozna fajnie bujeć i
mozna zamienic na pompowane koła, przekładana rączka.. kolor kwestia indywidualna (chciaz mi sie podoba granat-niebieskiwink Co
myślicie? a może ktoś miał? piszcie! piszcie! piszcie! pozdrawiam serdecznie www.allegro.pl/item169697064_lux_najtanszy_na_paskach_przesylka_gratis.html on kosztuje 399,00,z Wasztcz różnych opini domyślam sie, że bedzie nam służył jakieś 10 mieś, maleństwo urodzi sie w maju, potem moge zainwestowac w jakąs droższa spacerówke ale ten myśle bedzie ok.. licze
na was!
Obserwuj wątek
    • eidbell Re: jeszcze raz :) 14.03.07, 08:21
      www.allegro.pl/item172492517_lux_najtanszy_na_paskach_przesylka_gratis.html poprzednie coś mi nie wyszło
      • kraplakowa Re: jeszcze raz :) 14.03.07, 08:44
        Wygląda ok.
        Tylko ta cena. Aż za niska na taki - wydawałoby się - bardzo dobry wózek.
      • uczula Re: jeszcze raz :) 14.03.07, 09:07
        wyglada ok.
        Nawet spacerowka tez.
        DOlny koszyk wydaje sie byc maly - wrazenie ze zdjecia, z pompowanymi kolami
        wozek bedzie ciezszy.Napewno.
        Do 12 kg dolicz ciezar dziecka.
        Chyba ze naprzod bedziesz znosic wozek a potem dziecko liczac na to ze w
        miedzyczasie nikt ci wozka nie ukradniesad ja mieszkam na 4 pietrze bez
        windy...wiec dla mnie ciezar sie bardzo liczy.

Wiesz - sprzedawca pisze o jakosci za odpowiednia cene...Jezeli inne wozki
        kosztuja ponad 1000- czyli min. 3x wiecej no to po tym nie nalezy sie
        spodziewac czegos extra.
        Ale w sumie - jak na gleboki wozek to moze wystarczy. Bo to przeciez wozek nie
        na10 lat. tylko max na rok.
        Ja bym musiala ten wozek poogladac na zywo - bo zawsze twierdze, ze na
        zdjeciach to i z krowy mozna zrobic balerine.

Mysle tak jak ty - na pierwsze miesiace budka - tak do 6, 7 miesiecy, a potem
        dobra spacerowka .
        DObra spacerowka to podstawa.
        Lekka skladana a jednoczesnie zeby byla taka dosyc mocno zabezpieczajaca
        dziecko.
    • kinia0422 Re: opinie prosze :) 14.03.07, 09:12
      moja kuzynka ma ten 12a i jest z niego zadowolona,ale z tego co wiem to
      zapłaciła w sklepie za niego koło 700-800 zł
      pozdrawiam
      k.
    • padthai Re: opinie prosze :) 14.03.07, 09:23
      my zdecydowalismy sie na spacerowke od pierwszych dni zycia dziecka - 2 pietro
      to nie przelewki. Spacerowka wazy 7,5 kg ze wszystkim, jezeli wloze fotelik
      samochodowy to ok 9,5 kg. Roklada sie do pozycji lezacej i w Angli dopuszczona
      jest dla dziecka od 0m. Kolka resorowane, piankowe, sredniej wielkosci.
      Wszyskite atesty wlacznie na material i folie z filtrem UV.
      zadecydowal jednak ciezar, szybkosc skladania, raczka do noszenia i jakosc
      wykonania (firma robi wozki dla inwalidow) mam nadziej ze dobrze i dlugo
      posluzy.
      Dla niemowlat jest specjalna wkladka wiec mozna wozic je bez fotelika.
      kupiony na allegro
      idg.allegro.pl/show_item.php?item=169561422
      do tego fotelik samochodowy firmy Recaro.
      Termin porodu za pare dni wiec czwiczylismy na sucho z obciazeniem smile))) bardzo
      zwrotny, swietny jakosciowo. Jaki bedzie w eksploatacji to sie dowiemy.

Nie wyobrazam sobie znosic po schodach kilkunastu kilogramowego wozka. kiedy
      taszecze 11 kg rower to nie jest lekko. wyobraz sobie, ze wnosisz do mieszkania
      dwie butle wody 5 kg, to tylko 10 kg, a wystarczajaco sie czlowiek napoci - i
      tak codziennie tongue_outPPPPP

• edzia.79 Re: opinie prosze :) 14.03.07, 09:31
        padthai
        wedlug mnie troche zabardzo spacerowy wozeczek wybralas jak na niemowlaka.Bardzo nisko ma siedzonko i strasznie male kolka,bedzie ci skakal na wybojach.Bardziej pasuje na "parasolke" dla 2-latka.
        Sorry taka tylko moja opinia smile

Dziewczyny ten wczesniejszy wozek tez mi sie nie podoba.Strasznie ciezki i wogole nie w moim guscie.Ale takich badz podobnych np.Mikado jest pelno na ulicach wiec pewnie sie sprawdzaja.

Boze ale jestem wybredna.Sama szukam wozka i mam pelno pomyslow a nic konkretnego na oku sad
        • padthai Re: opinie prosze :) 14.03.07, 09:54
          no na poczatku bedzie wozony w zamontowanym na tym wozku foteliku, ktory
          dodatkowo pieknie resoruje smile)))
          Tez mialam dylemat z wozkiem, ale popytalm doswiadczonych mam i:
          - fotelik jak najbardziej sie sprawdzil (dzieci nie maja skrzywionych
          kregoslupow, jak strasza nasi lekarze)
          - idzie lato wiec nie musze dziecka kociubac przed zimnem
          - polroczne dziecko chce ogladac swiat juz na siedzaco
          - czesto dwulatki juz nie chca wozka bo same zasuwaja na nogach
          - dbam o swoj kregoslup i zylaki tongue_outPPPP
          - np. w USA czy w Angli taki typ wozka dla niemowlakow jest na porzadku
          dziennym
          jak pisalam, zobaczymy jak sie sprawdzi smile))

jedno moge powiedziec na pewno - nie kupj wozka, ktorego nie macalas. Nasze
          wyobrazenia o wozku, ktory chcelibysmy kupic bardzo sie zmienily po wizytach w
          sklepach. Przez tydzien macalismy wszystko co sie da smile)))) - podnosilismy,
          skladalismy, rozmontowywalismy... To zmienilo nasz punkt widzenia, wypracowany
          wczesniej prze miesieczne poszukiwania opini i ofert w internecie. no i zamiast
          wozka systemowego, czy gondoli mamy spacerowke hehehehehe

Pomacaj wozki w sklepie, naprawde polecam.
          Powodzenia
          • edzia.79 Re: do padthai 14.03.07, 10:07
            Ja ze starszym synkiem tez mialam spacerowke chicco pic up rozkladana na plasko.
            Uwazam ze wozek gleboki sluzy bardzo krotko bo synek mial 3 mies i gdy nie spal to nie chcial lezec plasko.
            My jeszcze przed "macankami" dlatego jestem taka madra smile
    • malgosiek2 Re: Forum"Wózki dzieciece" 14.03.07, 11:56
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka